Am auzit că n-are prea multe, că e slabă, deșteaptă și frumoasă. Dar am auzit că e unu, Wooden, un gras cu fălci și burtă. Și că n-o să primească nici o fălcuță.
Un număr de 3 cifre, a dat eroare pe cântar.
Da cu tot cu prostie sau fără, vrei să o cântăresc?
Şi eu am auzit multe despre aliceinchains şi am văzut şi o poză cu ea... e mai urâtă ca fata de Justin Gayber şi mai mare decât Godzila.
Mai multe decât tine. Și mai puține decât mine.
p.s. Sunt singurul rocker de pe site care are 104 kg și 1.93?
Aww, dar n-am mai multe ca el. Meh, suntem cam pe-acolo.
Dar nu-i vina mea ca el e asa de slab...
Ai auzit multe despre ea? Da, si eu am auzit ca e vreo vedeta, dar credeam ca-s doar zvonuri si nimic adevarat. Da' uite ca-i.
Cine a zis că berea (de fapt în general alcoolul) de la o vârstă fragedă nu e bună? Sunt încă în creștere http://i.imgur.com/HuB62.jpg
Nu sunt eu slab. Tu eşti prea grasă.
close enough.
Dar oricum o sa ajungi un gras. O sa vina vremea cand o sa te mangai linistit pe burta imensa, sa nu zici ca nu ti-am zis...
Am 21 de ani şi nu-s gras. Probabil nici nu o să mai apuc ziua când o să fiu, dar abia aştept să te văd şi pe tine la 21 de ani
O să fii o bilă. Mare.
Macar ai unde pune. Dar aah, mai e ceva pan' atunci, destul timp in care sa pot sa slabesc... nici nu trebuie sa ma apuc de-acu', da' fac un efort. Nu pentru tine, ca tu nu meriti! Nimic.
Ce maxim, mă? Fac și eu ca Bubulina, "ce-aveți toți cu mine? "
N-am mâncat aproape nimic, nu avui când. Nu mai pot de oboseală... oare când o să termini cu chestia asta, mă întreb?
Woodenpints91 întreabă:
DaciaRomania întreabă: