Tu parca plecasesi!
Esti cumva o fantoma?
Au inceput astia sa te planga, ca nu stiu cum erai...
Incepuse Groparu' sa-ti faca cosciug
Neata, imi dai autograf? (Pentru mama logic , ce mame, de ce nu le place si lor Inna sau Antonia) Da ce Dumnezeu, de ce Fuego?! Ma rog, si i-as spune sa imi faca o balada (ceva in gen' J Balvin - Traquila sau Voltaj - Pic Pic )
Sincer mă doare undeva de ei...m-am gândit mai bine și o să răspund doar la întrebările care mertiă cu adevărat citite, cum este a ta.
Vai, merci mult :)
http://www.myfacewhen.net/view/3793-oh-stop-it-you
Hey nu ți-o lua în cap.Rareori fac complimente așa că simte-te specială....adică ești fată nu?
Cred ca l-as pune sa ii spuna mamei sale sa imi impodobeasca si mie bradul(asta daca n-a murit ca parca tot el canta melodia cu "casa parinteasca nu se vinde..." in care maica-sa murise).Dar cred ca a murit ca a impodobit prea des bradul lenesului de fiu-sau...Am zis! Gata!
Il rog sa-mi dea autograf pe fiecare patratel din sulul de hartie igienica, sa am parte de o senzatie mai calda cand o folosesc.
Off cum nu stii ce ar trebui sa faca toata lumeaaa i-as cere un autograf inainte sa-l impusc
-Aș vrea să te rog ceva. (eu)
-Desigur, orice pentru fanii mei( Fuego)
-Aș vrea...să...m.a pupi in c*r!
si apoi as fugi.
Eu:Fuego manca-ti-as gura ta, raspunde-mi la o intrebare cu Da sau Nu!
Fuego:Ia zi tinere!
Eu:Stie maica-ta ca esti gay?
Fuego:Mhm... Ddda Nnnu Nu stiu Plm
Sau asta
Eu:Fuego, mastre, idol muzical, monument de cinste si talent sti tu oare a vorbi in engleza?
Fuego: Da sigur, tinere!
Eu:Cum se traduce"What can I do for you?"
Fuego:Ce pot face pentru tine?
Eu:Mi-o sugi si mie gratis?
M-as holba la el 1 minut (sa zica ce-o vrea ca nu-l ascult)apoi trec mai departe spunand ca n-am intelnit nici o vedeta.
elena întreabă:
Kalimdor99 întreabă:
Julyly2089 întreabă: