E vorba de o inmormantare, cum stateam noi sa asteptam popa numai ce vezi ca intra pe poarta o zapacita de femeie la vreo 60 de ani si incepe a urla:
-Aoleu Gheorgitza al meu, aoleu amantul meu, ca ce bine ne mai iubeam noi doi, se jelea baba la greu se uita lumea la ea ca la felul 14 s incercat careva sa-i explice sar nimic, ea ai dadea inainte cu amantul meu si ca ce bine s-au mai simtit impreuna, pana cand a venit popa si s-a luat de ea
-Baba betiva si fara minte, iesi afara de-aici ca aici a murit nea Ion, mai incolo cateva case este curtea lui Gheorghe al tau ) din cauza bauturii baba gresise adresa cand am auzit asta eram toti pe jos de ras, nu mai tinea nimeni cont ca acolo este inmormantare
S-a intamplat odata, am fost cu o prietena de-a mea la magazin.Si am intrebat-o daca e proasta, si ea fix cand am terminat de spus intrebarea a stranutat.(Si se spune cand stranuti e adevarat)
Am fost odata cu o prietena la magazin si am intrebat-o daca e proasta.Si fix in momentul ala a stranutat.(Se spune ca cand stranuta cineva este adevarat)
disw întreabă:
Julyly2089 întreabă: