Ai putea sa iti ei o vila cu piscina, o masina, un oras ... De restul vizitezi lumea, iti faci toate poftele...Dar parca daca ii ai nu mai stii ce sa faci cu ei, nu?
Nutella... mi-as face un jacuzzy plin cu asa ceva
daca nu. i-as angaja pe membrii trupei Black Veil Brides sa imi cante non-stop
Am si uitat de ea.
Darrr, diferenta consta in faptul ca ea a afirmat " te ajuta s-o intretii", iar eu zic te ajuta "s-o mentii".
Si ma bucur deoarece ai realizat ca banii nu aduc nimic bun. Ce ar fi sa-ti fac cinste la un... jacuzzi cu nutella? :O CIne stie, poate Ellutza ne invita de majoratul ei.
Nu, mersi, sunt la cura
Mi-ai putea face cinste cu un pahar cu apa, stiu si eu...
Daca chiar vrei sa renunti la ei iti sugerez sa mi dai mie. Vrei sa iti dau contul unde sa ii trimiti? Eu sigur stiu ce sa fac cu ei.
A,păi poți să donezi jumate' contului ăla de la bancă....nu că ar fi al meu sau ceva.
Bineinteles... si iti voi dedica asta =)) https://www.youtube.com/watch?v=jXut97F2Qew
M-as duce la concerte Pierce the veil, Black veil brides, All time low, etc (sunt prea multe de scris si nu cred ca te intereseaza) si la Warped Tour
Iti iei cea mai mare casa din lume, un hotel, un lant de restaurante...nu stiu poate sa ii dai aiurea...te urci pe Everest si ii arunci ca si cum ai spune: N-AM NEVOIE DE BANI! SUNT PREA FERCIT!
acidickiddo întreabă: