Daca s-ar termina alimentatia, as manca oameni si as supravietui. dupa 6 luni l-as cauta pe cel care a facut asta si l-as ucide, apoi l-as manca
Ma duc la primul mega image si imi iau niste sandwich-uri.Inainte sa spui ca nu exista asa ceva, te informez ca exista un mega image oriunde, chiar si sub un dom, e o lege a universului
M-as duce la ramless acasa. zicea el intr-o intrebare:"mi se pare ca toti demonii sunt la mine in dormitor si cand ma trezesc ma doare tare funduletzul" sau mai spunea intr-alta:"cred ca noaptea ma iau extraterestrii la ei pe nava si fac experimente pe mine, mi-au furat iq-ul(, ce sa fac?"
Oamenii ar fi transformati in zombie si s-ar duce un razboi intre viata si moarte. Iar razboiul s-ar chema t/a! Ar fi noi, toti de la t/a care suntem: jumatate din cei de la t/a sa fie transformati in zombie de niste oameni de stiinta malefici si restul sa incerce sa supravetuiasca. Si oamenii cei inca normali vor trece si peste un val de frig ingrozitor(mai frig ca in Antartica) si da. S-ar putea face o poveste sau un film din aceasta idee.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: