| Geanin a întrebat:

Ce ati face daca cartierul in care locuiti ar fi acoperit de un dom/cupola/bariera si nu veti putea iesi de acolo deacat peste 6 luni?

20 răspunsuri:
| syd2 a răspuns:

As incepe un razboi civil si eu as fi seful rebelilor.

| Geanin explică (pentru syd2):

Pai si de unde faci rost de mancare pentru 6 luni?

| syd2 a răspuns (pentru Geanin):

Da pai, vin proviziile, din lumea de afara, nu s-a spus ca nu ne vin provizii, si noi ne vom lupta pentru ele.
PS : Cine e cel din poza?

| Geanin explică (pentru syd2):

Nu vine nimic din afata!
Decat apa si aer atat!
Apa care se infiltreaza desigur prin pereti!
Gheorghe Gheorghiu Dej!

| SergiuBoss11 a răspuns:

Daca s-ar termina alimentatia, as manca oameni si as supravietui. dupa 6 luni l-as cauta pe cel care a facut asta si l-as ucide, apoi l-as manca

| KillMePlease a răspuns:

m-aş teleporta în Pakistan

| Geanin explică (pentru SergiuBoss11):

Si daca ar fi extraterestrii sau demonii si nu-i poti gasi?

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ma duc la primul mega image si imi iau niste sandwich-uri.Inainte sa spui ca nu exista asa ceva, te informez ca exista un mega image oriunde, chiar si sub un dom, e o lege a universului laughing

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru Geanin):

M-as duce la ramless acasa. zicea el intr-o intrebare:"mi se pare ca toti demonii sunt la mine in dormitor si cand ma trezesc ma doare tare funduletzul" sau mai spunea intr-alta:"cred ca noaptea ma iau extraterestrii la ei pe nava si fac experimente pe mine, mi-au furat iq-ulcrying(, ce sa fac?"

| Croampa a răspuns:

Ploua, yey

| Anonim515 a răspuns:

Ti se intampla?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

aș distruge lumea.

| L1feDRAIN a răspuns:

As locui acolo 6 luni.
Daca nu e hrana..mor.

| SabinaQueen a răspuns:

Oamenii ar fi transformati in zombie si s-ar duce un razboi intre viata si moarte. Iar razboiul s-ar chema t/a! Ar fi noi, toti de la t/a care suntem: jumatate din cei de la t/a sa fie transformati in zombie de niste oameni de stiinta malefici si restul sa incerce sa supravetuiasca. Si oamenii cei inca normali vor trece si peste un val de frig ingrozitor(mai frig ca in Antartica) si da. S-ar putea face o poveste sau un film din aceasta idee.

| Vlach a răspuns:

As rade, pentru ca locuiesc pe o ulita la sat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As ramane fara aer pentru ca am claustrofobie. Numai gandindu-ma, raman fara oxigen.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As traii exact ca pana acum...

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Aș încerca să distrug acea cupolă sau să evadez thinking

| KamaSutra a răspuns:

Nimic,m-as uita la tv

| Anonima0000000000 a răspuns:

As zbura!