Nu am masina. Teapa
Dar daca as avea, probabil as merge pana la epuizare inr-o directie (in functie de pozitia soarelui) si as lua cu mine cam tot ce am mai important in masina. Daca in drum gasesc pe cineva, e bine. Daca stau mai mult de 3 zile si tot nu dau de nimic probabil voi incepe sa delirez si imi voi sapa o groapa undeva.
Ma omor direct ca nu mai are rost )))))
Acum serios vorbind, as merge pana as gasi ceva... Nu stiu.
Eu nu plec nicaieri fara apa si cum nu stiu sa conduc pentru ca nu-mi surade ideea sa calc babe nesuferite ( bine imi surade dar mai putin partea cu puscaria, dungile ma fac grasa si cica sunt deja grasa deci n-am nevoie si de efect optic, cred ) clar o sa fie cineva care are habar cum se repara dracia aia. Si nu veni cu teorii ca-i trebuie nu stiu ce piesa minune, suflata cu aur, ca nu tine! Am prea mult noroc sa mi se intample asa ceva mie. :3 Si oricum l-as ameninta pe ala ca recurg la canibalism daca nu rezolva problema mai repede.
Eh, in cel mai rau caz as lua-o la pas de dimineata pana ajung intr-un catun sau ceva de genul.
Nu muri. Nu mai am chef sa sap inca o groapa, intelegi?
Thankieeees, but i don't think so. I mean, for f.u.c.k's sake, i've got a knife and i'm not afraid to use it. Get it?
Kidding
As vrea sa iti impartasesc sentimentele, dar nu te cunosc. No offence.
ovidaxen întreabă:
DaciaRomania întreabă: