| Niklauss a întrebat:

Ce ați face daca vi s-ar strica masina in mijlocul nimicului, nu ati avea semnal si o sticla de apa?

Astept răspunsurile voastre

Răspuns Câştigător
| justanotheruser99 a răspuns:

Nu am masina. Teapa laughing
Dar daca as avea, probabil as merge pana la epuizare inr-o directie (in functie de pozitia soarelui) si as lua cu mine cam tot ce am mai important in masina. Daca in drum gasesc pe cineva, e bine. Daca stau mai mult de 3 zile si tot nu dau de nimic probabil voi incepe sa delirez si imi voi sapa o groapa undeva.

15 răspunsuri:
| Lacramioara_Xenia_1990 a răspuns:

Ma omor direct ca nu mai are rost laughing)))))
Acum serios vorbind, as merge pana as gasi ceva... Nu stiu.

Răspuns utilizator avertizat
| CezarCurteanu1 a răspuns:

Fake

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu plec nicaieri fara apa laughing si cum nu stiu sa conduc pentru ca nu-mi surade ideea sa calc babe nesuferite ( bine imi surade dar mai putin partea cu puscaria, dungile ma fac grasa si cica sunt deja grasa deci n-am nevoie si de efect optic, cred thinking ) clar o sa fie cineva care are habar cum se repara dracia aia. Si nu veni cu teorii ca-i trebuie nu stiu ce piesa minune, suflata cu aur, ca nu tine! Am prea mult noroc sa mi se intample asa ceva mie. :3 Si oricum l-as ameninta pe ala ca recurg la canibalism daca nu rezolva problema mai repede.

Eh, in cel mai rau caz as lua-o la pas de dimineata pana ajung intr-un catun sau ceva de genul.

| Desireღ a răspuns:

Îl chem pe Kătălin Talent.

| deeeaqq a răspuns (pentru Desireღ):

Jos rangaa.

| Niklauss explică (pentru justanotheruser99):

Doamne mor de ras laughing))

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Niklauss):

Nu muri. Nu mai am chef sa sap inca o groapa, intelegi?

Damn you are so funny laughing

Thankieeees, but i don't think so. I mean, for f.u.c.k's sake, i've got a knife and i'm not afraid to use it. Get it? rolling on the floor
Kidding laughing

M-am îndrăgostit de tine happy

laughing As vrea sa iti impartasesc sentimentele, dar nu te cunosc. No offence.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am masina

| Niklauss explică (pentru anonim_4396):

Nu conteaza : )

| NeeSan a răspuns:

M-as ineca cu sticla