Un baiat destept si frumos Dar daca ar fi cred ca as prefera un baiat urat(dar nu foarte urat) si destept. Daca esti urat mai poti schimba dar prostimea mai greu
Nu sunt urat. M-as considera frumos. De ce? Ca ma plac multe fete din clasa. Vreo 5 mi-au marturisit. Stii tu ce.
Un baiat urat si destept
P.S. Norocul meu ca el e si frumos si destept ( si talentat pe deasupra... canta la 3 instrumente si cu vocea)
Pai as dori...Un baiat destept dar si dragut.Nu sunt rasfatata sau ceva de genu dar chiar nu as vrea sa fiu cu un baiat urat dar nici prost.
Am scris intentionat sîni, problema ta daca nu ti-ai dat seama.Iti propun ca data viitoare se te gandesti de 2 ori la ce categorie postezi intrebarile tale insipide, sau poate suferi de alzheimer, uiti de la mana pana la gura.In cazul asta accepta-mi scuzele nesincere.
Măăăă. Mă hoţule. Dacă-mi dai şi tu funda îţi dau şi eu. xD
Imi pare rau, sunt un nemernic.Acum poti sa te culci linistit.
Acum serios, intrebarea asta super fumata, de rah*t chiar nu merita alte raspunsuri.Pui intrebari idioate, primesti raspunsuri idioate.
Iti dau un sfat, nu-ti mai bate capul cu raspunsurile mele si treci pe la scoala,"sa fi" este de fapt "sa fii".Nu sunt genul de scortos sa corectez eu lumea, dar cand vad ca te legi de inteligenta mea si tu nu esti in stare sa legi 2 cuvinte...
Http://dexonline.ro/definitie/fi, nu mă dau inteligent, dar prostia ta mă omoară, hipstar prost ce eşti.
Forma "sa fi spus" este la perfectul conjunctivului, nu prezent.
Poftim: http://www.cinziadraghici.de/tag/sa-scri-sau-sa-scrii/
Nu mai utiliza termeni pe care nu-i cunosti, adica hipster.Nu ai de unde sa stii daca sunt hipster.
Suntem la Trivia/Amuzante, nu la ora de romana.Ai gresit categoria.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: