Unde mi-am dat cu presupusul? Eu zic ca ti-am adus niste argumente destul de bune, dar in fine! Bafta si tie, altadata nu te mai arunca, ca berbecu' fara sa gandesti.
S-au inventat atatea chestii pentru frumusete, dar daca e proastaaaaa n-ai ce sa-i mai faci
Probabil esti prea ratacit ca sa-ti dai seama ca la faza cu sînii nu a fost o parere propie,ci un lucru dovedid,clar, relevant si asa mai departe.
Nu stiu daca esti asa de destept, odata ce ti-am dovedid ca ai gresit, iar tu nu ai recunoscut, chiar ti-ai dat dreptate.Este o bariera foarte fragila intre mandrie si prostie, ai grija!
Vad ca ai o obsesie cu spanzuratul, probabil ai avut o viata traumatizata, sau doar ti se pare "cool", chiar daca nu esti constient ce inseamna.
O fata desteapta si frumoasa.P.S. Conteaza mai putin exteriorul, la 60-70 de ani arata-mi si mie ce ramane frumusetea sau inteligenta?(De la 80 de ani nu mai ramane nici una
Păi păi păi...deștept și urât. Pentru că nu vreau "șmecher " de-ăsta din ziua de azi. Huoo, cocalarii. Scuze, nu am rezistat
Corect! Daca piata te considera frumos, inseamna ca esti. Piata spune, nu noi insine, nu conteaza parerea noastra in sens de reusita la parteneri, conteaza parerea noastra doar pentru psihicul nostru, ca daca ma simt bine cu mine, e f okey, dar pentru parteneri nu ajuta daca ma cred frumos desi pentru piata nu-s.
Uite ca iti dau eu funda, ca pana-ti da el...:
https://ibb.co/cNhcW44
De ce mai bine urat si destept? Ca daca erai prost si frumos te simteai mai bine, ca aveai parte de partenere multe, socializare mult mai vasta. Adica nu regretai ca nu esti destept, din contra, nu vroiai sa fi urat si destept sa nu se uite mai nici una la tine si sa zica altii "tocilarulei" la scoala.
Aia desteapta si urata o prefer ca amica ca am ce discuta si face cu ea, si aia proasta si frumoasa pentru distractie si sex, deci tocma bine.
Si atunci de ce-ti fug ochii la aia aratosi? Si cand dai de unu urat si destept, nici nu-l bagi in seama decat maxim ca amic. Chiar daca nu recunosti, sti ca asa e.
Toti ziceti ca nuuu conteaza fizicu, dar toti ne uitam dupa frumos si cam cu aia avem tenta sa umblam.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: