Un raspuns comercial: Red Bull ne da aripi!
Un raspuns normal: iubirea ne da aripi!
Nu stiu la ce te referi cu intrebarea. poate red-bul? mie imi da aripi fiica mea scumpa
Un raspuns comercial: Red Bull ne da aripi!
Persoana placuta ne da aripi, pe cea care o iubim
Mie muzica "imi da aripi". Cand ascult muzica, in special piesele mele favorite, ma simt libera, ma simt mai puternica, ma simt diferit. Si ador starea aceasta
Iubirea, dorinta, optimismul si sentimentuld de iertare a cuiva drag mereu ne va da aripi chiar si cand vom fi deprimati. Sper ca te-am ajutat. A! si pentru "Cine", persoanele dragi iti vor da aripi .
@Clawesome, bine v-am regasit!
@Oxanna, si mie mi-a fost un dor! E plictiseala mare fara net si mai ales fara TPU.
@Paul27, lol. Da, e mare figura Cretaker nostru. Ce m-am distrat si eu cu comixurile lui!
Sincer nimeni si nimic nu imi da aripi in acest moment, nici macar dragostea (din cauza problemelor in relatie). Acum m-am intors la realitate si am inteles ca ce vine se duce la fel de repede cum a venit.
Ti-as raspunde, dar o sa zici ca fac reclama. In fine. Se numeste Pepsi. Si rezultatele acestei chestii miraculoase se vad aici:
http://www.youtube.com/watch?v=BfbA4vkplpM
Am uitat sa iti raspund la intrebare: iubire, imi da clee mai,, multe'' aripi, apoi ar fi persoanele dragi, muzica :X:X:X, viata cu bune si rele
Atat familia, cat si dorinta de a face lucrurile bine si bune pentru mine si pentru altii.
Ursul meu cel drag imi da aripiDar noua nu ne spui cine iti da aripi?
P.S.Bine ai revenit in comunitate!
Julyly2089 întreabă: