Foarte bizar videoclipul. S-a vrut oare a demonstra cât de tembeli pot fi unii copii, sau s-a vrut a fi vreo parodie amuzantă la ceva? Nu prea văd faze comice. Poate doar faza de final când este el încrezător că are mitraliera şi-i va termina pe toţi, iar pe final rămâne fără gloanţe şi-l omoară ăla cu pistolul.
Cred ca a fost filmat cu camera ascunsa insa e tragic.Sa vezi copii facandu-se de ras pe internet si pe deasupra sa faca ca animalele.Pana si animalele nu fac ce a facut el.Asta dovedeste ce parinti are bietul copil.
Serios?
Chiar nimeni n-a mai auzit de AGK?
E foarte vechi, sunt sute de episoade destul de amuzante.
Camera ascunsa nu avea cum sa il filmeze pe ala si pe urma sa dea o fuga sa filmeze si ce e pe monitor
Eu zic ca e ceva facut la vrajeala. Ori e ceva real, dar a adaugat pe urma cineva imagini din CS, ca sa para ca asta juca el. Cred ca nici nu zice ce apare scris.Cu cata germana stiu eu nu pot sa-mi dau seama, dar pot sa aflu daca e asa sau nu.
Caunter strichi asta ma face pe mine sa-mi cam bagus piciorus in teza de la latina de maine.
Mai poate fi facut is asa la panarama, adic sa faca intentionat asa cand il filmeaza
Ce disperat))...si eu jucam counter-strike anul' trecut dar nu jucam non-stop de cum aprindeam pc-ul...si oricum jucam cu hackuri sa-i oftic pe aia
GugalPunctRo întreabă:
Catalion întreabă:
iAngel întreabă:
valinoname întreabă:
Julyly2089 întreabă: