Uite ce rezultat am avut eu:Esti un inorog! Unii cred ca inorogii sunt un mit… Esti unul dintre cele mai rare animale. Unicornii sunt deosebiti, magici, eleganti si buni la aproape tot ce fac. Si sunt indragiti toti cei din jurul lor.
Tot inorog. Daca are dreptate ma bucur, dar oricum mi-a ridicat un pic moralul! Cica"deosebiti, magici, eleganti si buni la aproape tot ce fac."
Ma-ti prins, am facut si eu testul dar nu am inteles ce sunt. Un "inorog"? AJUTOR ce sunt?
Esti o zebra! Cu toate ca nu e totul neaparat alb sau negru pentru acest patruped elegant, zebra – si tu – poate fi foarte incapatanata. Dar asta doar pentru ca are o viziune idealista asupra lumii. Esti un prieten loial – cata vreme iti controlezi instinctul de competitie
Esti o zebra! Cu toate ca nu e totul neaparat alb sau negru pentru acest patruped elegant, zebra – si tu – poate fi foarte incapatanata. Dar asta doar pentru ca are o viziune idealista asupra lumii. Esti un prieten loial – cata vreme iti controlezi instinctul de competitie.
Test bulangiu
Mda pai si ew cred ca's pysyka deoarece unii copii de la mine din kartier sustin acest lucru caci toate pisicile atrag la mine, intr-adevar ma comport ca o pyss nu stiut dc... yar seara cand ma privesc in oglinda am ochii de un verde fosforeshcent kit ca ochii mew sunt albashtrii ...in fine mi am facut multe teste de genu asta si mi au iesit ca'ss pysika:-) ^.^+:-=n ^.^+:}o
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: