| TuningPhotoshopX a întrebat:

Ce mai face TPU?
Va rog eu, ca sa fie stabil TPU:
-Fara trolling(gatu matii de iustinel1999), scuze, n-am sa mai injur si va strang gatu daca ma raportati;
-Fara prostii astia de pe aici;
-Fara obsedate de Bieber, ca din cauza voastra imi vine sa ma omor sau sa va omor;
-Si fara... Mai bine las imaginile sa vorbeasca: http://i.imgur.com/6BDtW.jpg

Si este un comic+o explicatie cum o sa fie in viitor=o comiexplicatie

14 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ba esti nebun frate? ...cu siguranta, 100 % dupa ce ai postat intrebarea asta toti o sa se caiasca si o sa isi dea seama de greseli!
TPU o sa revina cum a fost inainte and we will live happy ever after...
Nu stiu cum de nu mi-am dat seama de chestiile astea pana acum ...esti super tare frate, un Mesia al TPU-ului ...ne-ai luminat complet mintea si acum avem toti o perspectiva noua asupra vietii!

| TuningPhotoshopX explică (pentru Apache):

+ ca comiexplicatia mea o fost buna, nu?

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Nu poţi interzice trollingul.Nici nu te cunosc deci, de ce te-aş asculta?
Ai uitat să le spui să nu mai pună linkuri de la videoclipurile de pe Youtube.E plin de ele frate.Credeam că suntem la T/A nu la Filesharing/Linksharing.

| AnneBre a răspuns:

Crezi tu ca TPU va ajunge pustiu! ಠ_ಠ
Peste cativa ani nici nu vei mai putea intra pe TPU din cauza problemelor tehnice provocate de atatia utilizatori inghesuiti aici.
Oricum, cum a zis si Apache, cred ca toti utilizatorii dupa ce au vazut asta o sa faca exact asa!

| TuningPhotoshopX explică (pentru AnneBre):

Cu pustiul, asta vroiam sa spun

| TuningPhotoshopX explică (pentru AnneBre):

Poate că o sa fie România aşa, nu crezi?

| Gandăr a răspuns:

Parcă-i mai cul TPU abandonat, decât plin de toate creaturile pământului. ಠ_ಠ

| CioCĂlătiCăăă a răspuns:

M-ai uimit cu lumina ta!

| NoNameJunior a răspuns:

Daca spui asta, toti o sa se,, inghesuie" sa raspunda cu injuraturi etc.
nu poti schimba tu TPU-ul.doar adminii pot.asa ca, daca te deranjeaza ceva la site, trimite-le un mesaj la admini si se ocupa ei.

| TuningPhotoshopX explică (pentru NoNameJunior):

Ce aveti, v-am dat si eu un sfat. Numai sa vada adminii asta si atunci o sa mai taceti din mecla aia ca n-ati avut voi ideea asta.

| Apache a răspuns (pentru TuningPhotoshopX):

Si inca cum ...pe admini o sa ii intereseze atat de mult ideile tale, incat poate iti dau si un suspend...

| Rockart a răspuns:

Bună! *Daca nu veti face cam cum am spus,TPU va semana ca imaginea de la Dupa,un loc pustiu, canva*. Crezi că eşti primul şi singurul care a venit cu ideea asta? Şi să fim serioşi, sunt mii de utilizatori pe site-ul ăsta...numai gol n-o să ajungă.

| TuningPhotoshopX explică:

Daca cineva se indoieste,asa vedeam eu viitorul. Oricum, is bun, nu?

| TuningPhotoshopX explică:

Topic inchis