Ba esti nebun frate? ...cu siguranta, 100 % dupa ce ai postat intrebarea asta toti o sa se caiasca si o sa isi dea seama de greseli!
TPU o sa revina cum a fost inainte and we will live happy ever after...
Nu stiu cum de nu mi-am dat seama de chestiile astea pana acum ...esti super tare frate, un Mesia al TPU-ului ...ne-ai luminat complet mintea si acum avem toti o perspectiva noua asupra vietii!
Nu poţi interzice trollingul.Nici nu te cunosc deci, de ce te-aş asculta?
Ai uitat să le spui să nu mai pună linkuri de la videoclipurile de pe Youtube.E plin de ele frate.Credeam că suntem la T/A nu la Filesharing/Linksharing.
Daca spui asta, toti o sa se,, inghesuie" sa raspunda cu injuraturi etc.
nu poti schimba tu TPU-ul.doar adminii pot.asa ca, daca te deranjeaza ceva la site, trimite-le un mesaj la admini si se ocupa ei.
Ce aveti, v-am dat si eu un sfat. Numai sa vada adminii asta si atunci o sa mai taceti din mecla aia ca n-ati avut voi ideea asta.
Si inca cum ...pe admini o sa ii intereseze atat de mult ideile tale, incat poate iti dau si un suspend...
Bună! *Daca nu veti face cam cum am spus,TPU va semana ca imaginea de la Dupa,un loc pustiu, canva*. Crezi că eşti primul şi singurul care a venit cu ideea asta? Şi să fim serioşi, sunt mii de utilizatori pe site-ul ăsta...numai gol n-o să ajungă.
Crezi tu ca TPU va ajunge pustiu! ಠ_ಠ
Peste cativa ani nici nu vei mai putea intra pe TPU din cauza problemelor tehnice provocate de atatia utilizatori inghesuiti aici.
Oricum, cum a zis si Apache, cred ca toti utilizatorii dupa ce au vazut asta o sa faca exact asa!
Julyly2089 întreabă: