Te salut, in cazu` meu a fost o mizerie, un ****, cum vrei sai zici.am dormit 2 ore azi noapte si m-am dus ca sa pierd 3 ore jumate si sal ascult pe director, care are acelasi discurs dintotdeauna si aceleasi pledoarii, sal ascult pe popa cum face o rugaciune la `nea cristi si sa vad toti cocalarii/tiganii si bobocii, care sunt praf cam 85%(ca doar na, nu intra multi oameni de calitate la un liceu care anul` asta a avut media 4, 50, de la 7, 73), mi s-a facut scarba cand am vazut multimea de prostime.pe langa asta, am mai stat si in clasa vreo 2 ore si ceva numa ca sa aud aceleasi reguli si cacaturi pe care le aud de 11 ani incoa` de cand sunt eu la scoala si sa semnez vreo 6 procese verbale. vremea a fost de ****, mai ales cand am iesit si a inceput sa ploua, ma demoralizat si mai tare.sg parte buna e ca s-a mutat un jegos de la noi din clasa si acum avem un terminat in minus.o mare parte din colegi sau dus pe lipscani, asa, de prima zi, dar mie mi-a fost asa de scarba incat am zburat acasa si nu mam mai dus nicaieri.ehh....ce frumos e liceu`,nu? da` hai, ca nu zic mai multe, sa nu stric "surpriza", ca vad ca mai sunt si boboci/boboace p-aici, cu timpu` o sa realizati cu uimire cata prostie poate fi concentrata intro singura cladire. oricu, succes celor de la a 9-a.
Nu prea bine! Dar cel mai rau e ca la anul sunt a 9 a si mi-e frica pentru ca o sa fiu in clasa bobocilor
Hello! Păi, nimic special. Pizza cu colegii și diriga și prelegeri ciudate din partea celei din urmă. Acum, vedem ce ne rezervă anul școlar. La tine cum a fost?
raluca750 întreabă: