| VibeTrix a întrebat:

Ce mi s-a intamplat astazi. Logic... ceva nou big grin laughing)) Eram in clasa in ora de franceza, iar vine o fata din clasa a 7-a si ii zice doamnei: "doamna,veniti putin la noi in clasa." (era vorba de o bătaie,bineînțeles). S-a dus doamna.,iar apoi a venit la noi sa ne predea,si vine altul din tot acea clasa si zice: "doamna veniti iar,că, copii se bat cu portocala!" Si era cu o portocala mare in mana laughing)) Si doamna n-a mai vrut si ia luat portocala si zice "o mananc eu!" laughing) Apoi altul vine si spune "doamna, ne da-ți portocala!? laughing) Toti din clasa am ras in hohote vreo 10 minute! laughing) Ce tare a fost.Voi ce faze tari ati facut astazi?

12 răspunsuri:
| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

laughing Interesant. Astăzi... Mai nimic interesant

| lpavel a răspuns:

Multumim ca ne-ai spus si noua, chiar ca e de ras laughing)) Eu nimic special...

| VibeTrix explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

laughing) Noi am avut azi si inspectie la mate...De GROAZA! laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am spus de vreo 2 ori, deci nu mai spun.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, da, ți-ai încuiat colega in vestiar siutea sa iasă un băiat din duș si bla bla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru xXsweetgirl99Xx):

Am zis ca nu mai spun, si prin nu mai spun, adică nimeni nu mai spune e veche deja.

anonim_4396

Nu-mi mai face in ciuda ca nu pot sa scriu acolo... crying

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru anonim_4396):

Http://sketchtoy.com/64692619
Poti sa dai copy-paste si de pe telefon. Eu acum sunt pe tableta si cred ca este același lucru.

anonim_4396

Mda...tot nu-mi iese straight face
Si nici sa desenez nu pot, ca se misca imaginea. Ce viată urata am... crying

| laurthelegend a răspuns:

La mine in clasa o colega a spus ca plantele absorb lava si elimina fumul

| VibeTrix explică (pentru laurthelegend):

laughing))