In afara de faptul, ca esti o nebunatica, dar nu nebuna, haioasa si de treaba(?), care aduce zambetul pe buzele oricui, parerea ta, iata si parerea mea, asta pentru ca ai intrebat:
- esti o persoana foarte curioasa, pentru ca vrei, sa stii, care este cea mai buna prietena a mea/nu am/, care este numarul meu norocos/13/,care sunt cuplurile de pe TPU/habar nu am, nu de asta sunt pe acest site/;
- esti infatuata pentru ca te consideri frumoasa, mai multa modestie nu strica nimanui, nici macar tie;
- nu cred ca ai intrat pe TPU, ca sa te casatoresti, iti impartasesc sincer, ca nu este un site matrimonial;
...si nu in ultimul rand, esti mereu indecisa, in tot ceea ce vrei, sa faci, iar daca, totusi, te-ai hotarat, sa desfasori o activitate, te plictisesti repede de ea si cauti ceva mai nou, zi-i ca nu-i asa?
Sper, ca nu te-ai suparat pe mine, nebunatico!
'Nebunatică' unde?
'Haioasă'? nu cred
'care aduce zâmbetul pe buze oricui' -mie.îmi provoci greaţă de la atâtea întrebări.
'de treabă'- nu cred, nu ştiu
Măăă rooog .
Nebuna nu...imi pari cam pitzi fara suparare.M-am uitat pe profilul tau.mda nici macar nu stii sa scrii "vii". Mooama nu ma astept sa fii vreun Einsten dar in fine numai conteaza x_XAnyway, deja ma doare capu'. Nu te cunosc, si aparentele sunt inselatoare ti-o zic cam pe romaneste, nu te supara, dar sper ca esti mai desteapta in viata reala si doar incerci sa te dai interesanta cu un model de idioata clasica: bagareata, narcisista, cu o parere excelenta despre ea. Hai ca te plictisesc cred ca deja te dor ochii de la citit. Viata nu e roz, printesa.
P.S.: Esti blonda, asa-i?
Sunt pro comentariului tau
Daca esti haioasa inseamna ca iti vine ciclul la 1 an ) la ce intrebari pui imi provoci greata pe bune, si cainele meu e mai amuzant decat tine
Nu am de unde sa stiu cum esti pentru ca nu te cunosc personal, dar odata ce tu zici ca esti de treaba inseamna ca asa esti
Betterthanflowers întreabă:
vasy1997 întreabă:
DaciaRomania întreabă: