| Larisa_2963 a întrebat:

Ce parere aveti despre mine? vreau pareri multe sunt cam nebuna nu? dar sa recunoastem o nebunatica haioasalaughing care aduce zambetul pe buze orcui tongue! PS:sunt de treaba >nu?:

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Bizzareq1 a răspuns:

Nu spun nimic pentru ca nu te cunosc

| elena a răspuns:

In afara de faptul, ca esti o nebunatica, dar nu nebuna, haioasa si de treaba(?), care aduce zambetul pe buzele oricui, parerea ta, iata si parerea mea, asta pentru ca ai intrebat:
- esti o persoana foarte curioasa, pentru ca vrei, sa stii, care este cea mai buna prietena a mea/nu am/, care este numarul meu norocos/13/,care sunt cuplurile de pe TPU/habar nu am, nu de asta sunt pe acest site/;
- esti infatuata pentru ca te consideri frumoasa, mai multa modestie nu strica nimanui, nici macar tie;
- nu cred ca ai intrat pe TPU, ca sa te casatoresti, iti impartasesc sincer, ca nu este un site matrimonial;
...si nu in ultimul rand, esti mereu indecisa, in tot ceea ce vrei, sa faci, iar daca, totusi, te-ai hotarat, sa desfasori o activitate, te plictisesti repede de ea si cauti ceva mai nou, zi-i ca nu-i asa?
Sper, ca nu te-ai suparat pe mine, nebunatico!

| Bya132 a răspuns:

Cine ești?

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Ai terminat?
*tuseste*
Poi parerea mea despre tine e ca es-

| EmyliaSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Nu am de unde sa stiu cum esti pentru ca nu te cunosc personal, dar odata ce tu zici ca esti de treaba inseamna ca asa estihee hee

| Lisa a răspuns:

...
*Ahem*
*se ridica de pe scaun*
Esti un atom patrat

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Esti foarte energica :]

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

'Nebunatică' unde?straight face
'Haioasă'? nu cred
'care aduce zâmbetul pe buze oricui' -mie.îmi provoci greaţă de la atâtea întrebări.
'de treabă'- nu cred, nu ştiu
Măăă rooog happy.

| OneMoreChance a răspuns:

Daca esti haioasa inseamna ca iti vine ciclul la 1 anwinking laughing) la ce intrebari pui imi provoci greata pe bune, si cainele meu e mai amuzant decat tine

| karlikuicsddd a răspuns:

Si ce modesta e lumea.

| JustMelavJustMe a răspuns:

Nebuna nu...imi pari cam pitzi fara suparare.M-am uitat pe profilul tau.mda nici macar nu stii sa scrii "vii". Mooama nu ma astept sa fii vreun Einsten dar in fine oh go on numai conteaza x_XAnyway, deja ma doare capu'. Nu te cunosc, si aparentele sunt inselatoare ti-o zic cam pe romaneste, nu te supara, dar sper ca esti mai desteapta in viata reala si doar incerci sa te dai interesanta cu un model de idioata clasica: bagareata, narcisista, cu o parere excelenta despre ea. Hai ca te plictisesc cred ca deja te dor ochii de la citit. Viata nu e roz, printesa.oh go on

P.S.: Esti blonda, asa-i?

| yaVanilla a răspuns (pentru JustMelavJustMe):

Sunt pro comentariului tau laughing