| SergiuBoss11 a întrebat:

Ce parere aveti despre tolomacii care atunci cand n-au un argument de oferit insulta,iar atunci cand vad ca nu le merge nici cu insultele dau ignore?

Eu cred ca atunci cand insulti intr-o discutie contradictorie, nu denoti decat prostie, prostie monumentala.

21 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Poti sa zici orice, dar matematica tot INUTILA ramne.big grin
Si invatamantul romanesc tot la pamant e.happy

Traian Basescu:Scoala romaneasca(atentie, cea romaneasca) scoate tampiti.

Mare dreptate are.Singurul lucru bun ce l-a zis si Basescu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tolomaci. Oamenii insulta destul de des fără sa se privească măcar pentru câteva secunde in oglinda si sa vada cat de urat le sta.

| SergiuBoss11 explică (pentru AvalohAlyn):

Alane,degeaba intru in polemica daca tu esti indoctrinat sa crezi asta.Pe mine scoala romaneasca m-a facut om pentru ca mi-a placut sa o urmez. Daca n-ar fi existat matematica, nu ai fi putut sa-mi dai raspunsul asta acum.

| Pricked a răspuns:

Gata ba deci asa faci? Daca ma mai faci o singura data proasta, eu iti dau ignore. Ai grija

| RainmakerX a răspuns:

Dar tu ce parere ai despre cei care atunci cand sunt insultati la greu dau direct ignore fara sa zica nimic? thinking

| SergiuBoss11 explică (pentru RainmakerX):

Sunt justificati sa dea ignore cei ce sunt insultati fara motiv.

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Am o parere foarte proasta despre ei, si despre pinguini, nu-mi plac pinguinii.

| SergiuBoss11 explică (pentru ItsMeUncleDolanOrDolanDuk):

Zi,ba,de ce m-ai insultat aiurea? n-am nimic cu tine, dar daca iti dau un cioc de pinguin in barba, iti zboara palaria aia albastra

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Zau? Ai fost atat de frustrat incat mi-ai raspuns la o intrebare spunand ca am "vid in cap" or something like that si acum ai pus o intrebare pentru a-ti satisface frustrarea. Uite, spui ca tolomacii raspund cu insulte, tu cu ce mi-ai raspuns? laughing M-ai facut retardat, ok happy Acum esti agresiv WOAH!

Dar stii care-i faza? Cand te certi cu un retardat tu ce esti?

Ar trebui sa incepi sa-ti folosesti creierul mai des.

Nu,acum glumeam doar,si adineauri glumeam cu vidul,nu am zis din rautatelaughing.mi-a ridicat mingea la fileu.
Nu este o insulta cuvantul "retardat"
Am spus ca tolomacii care n-au nici un argument de oferit insulta, dar dupa ce m-ai insultat neavand dreptate, bineinteles.
Al dracu, invatamantul romanesc, trebuie sa ne dea si femei ca doar noi il onoram frecventandu-l.

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Of,of,of. Pinguinii astia, le spui ceva si ei inteleg cu totul altceva.

Ratele nu fac of, of, of

| doreal a răspuns:

Imi vine sa le smulg parul din cap fir cu fir.

| delightful a răspuns:

Cred ca problema este ca sunt prea bagati in seama.

| syd2 a răspuns:

Am o parere: " Dante iti multumeste "

| AirănMeidăn a răspuns:

sau aia care n-au argumente si o baga pe aia cu "cel mai destept cedeaza primul"

| KamaSutra a răspuns:

Da

| SergiuBoss11 explică (pentru delightful):

Deranjeaza.

| Astaeparereamea a răspuns:

Prostie monumentala laughing nu ajunge ca le dam oglinda sa se admire, mai le facem si statuie? Unul dintre noi a infirmat, prin raspunsul sau, cum ca "cel mai destept cedeaza primul" este o greseala, eu nu cred asa ceva. Nu uitati ca prostul are intotdeauna mintea odihnita iar daca e sa'i dai apa la moara tinzi sa treci in aceeasi tabara cu idiotul, dar daca tu asa consideri ca e mai "gustoasa" discutia nimeni nu se poate kk in gustul tau(aici nu m-am referit la cel ce a postat intrebarea)

| delightful a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Stiu, am avut si eu parte de experiente de genul. Intr-un final, m-am cam lecuit si ori ii ignor, ori ma distrez pe seama lor. big grin