Poti sa zici orice, dar matematica tot INUTILA ramne.
Si invatamantul romanesc tot la pamant e.
Traian Basescu:Scoala romaneasca(atentie, cea romaneasca) scoate tampiti.
Mare dreptate are.Singurul lucru bun ce l-a zis si Basescu.
Alane,degeaba intru in polemica daca tu esti indoctrinat sa crezi asta.Pe mine scoala romaneasca m-a facut om pentru ca mi-a placut sa o urmez. Daca n-ar fi existat matematica, nu ai fi putut sa-mi dai raspunsul asta acum.
Gata ba deci asa faci? Daca ma mai faci o singura data proasta, eu iti dau ignore. Ai grija
Da ce-am facut, sefu?
https://www.youtube.com/watch?v=1DtytkVZxeQ
Dar tu ce parere ai despre cei care atunci cand sunt insultati la greu dau direct ignore fara sa zica nimic?
Sunt justificati sa dea ignore cei ce sunt insultati fara motiv.
Am o parere foarte proasta despre ei, si despre pinguini, nu-mi plac pinguinii.
Zi,ba,de ce m-ai insultat aiurea? n-am nimic cu tine, dar daca iti dau un cioc de pinguin in barba, iti zboara palaria aia albastra
Zau? Ai fost atat de frustrat incat mi-ai raspuns la o intrebare spunand ca am "vid in cap" or something like that si acum ai pus o intrebare pentru a-ti satisface frustrarea. Uite, spui ca tolomacii raspund cu insulte, tu cu ce mi-ai raspuns? M-ai facut retardat, ok Acum esti agresiv WOAH!
Dar stii care-i faza? Cand te certi cu un retardat tu ce esti?
Ar trebui sa incepi sa-ti folosesti creierul mai des.
Nu,acum glumeam doar,si adineauri glumeam cu vidul,nu am zis din rautate.mi-a ridicat mingea la fileu.
Nu este o insulta cuvantul "retardat"
Am spus ca tolomacii care n-au nici un argument de oferit insulta, dar dupa ce m-ai insultat neavand dreptate, bineinteles.
Al dracu, invatamantul romanesc, trebuie sa ne dea si femei ca doar noi il onoram frecventandu-l.
Of,of,of. Pinguinii astia, le spui ceva si ei inteleg cu totul altceva.
sau aia care n-au argumente si o baga pe aia cu "cel mai destept cedeaza primul"
Prostie monumentala nu ajunge ca le dam oglinda sa se admire, mai le facem si statuie? Unul dintre noi a infirmat, prin raspunsul sau, cum ca "cel mai destept cedeaza primul" este o greseala, eu nu cred asa ceva. Nu uitati ca prostul are intotdeauna mintea odihnita iar daca e sa'i dai apa la moara tinzi sa treci in aceeasi tabara cu idiotul, dar daca tu asa consideri ca e mai "gustoasa" discutia nimeni nu se poate kk in gustul tau(aici nu m-am referit la cel ce a postat intrebarea)
Stiu, am avut si eu parte de experiente de genul. Intr-un final, m-am cam lecuit si ori ii ignor, ori ma distrez pe seama lor.
DaciaRomania întreabă: