| ThEEmperoR a întrebat:

Ce parere aveti despre Traian Basescu? Jos sau Sus Base?

28 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Joc,jos in Iad(x_x).

| umbrax a răspuns:

Nici nu vreau sa aud de chiombalau
jos chiombu

| Musique a răspuns:

La munte cu dânsul!

| Ro0oBerT a răspuns:

Uraa base:X Te iubesc base, in gura yawn

| Savin_Ana-Maria_1988 a răspuns:

Pai daca vreti sa-l dati jos..cine fa fi in locul lui. dupa mine basescu este cel mai demn pentru a fi presedinte!

| AirsTyLe a răspuns:

Jos

| Fiction a răspuns:

Hai,ma,sa vedeti ce bine o sa fie cu Antonescu la putere.Pe naiba, o sa fie mai rau, daca Basescu "pica" la referendum....veti plange ca e vai de capu' nostru.Cu toate ca voi ati ales, sunteti constienti de asta dupa ce ati facut prostia.

| umbrax a răspuns (pentru Savin_Ana-Maria_1988):

Mda cel mai demn pentru presedentie nu vezi ca e un nimeni? de unde ti-a venit ideea ca ar bun pentru presedentie ca din cauza lui am ajuns cum suntem acum

| Savin_Ana-Maria_1988 a răspuns (pentru umbrax):

Si daca va pune altul in locul lui. ajungem si mai raU!

| DWDT a răspuns:

Sau!

| ThEEmperoR explică:

Daca pune altul in locul lui? Cine a adus tara in criza? Cine a pus tara in greva foamei? De ce noi, o tara care avem podisuri, dealuri, munti si campii (nici o tara nu le are pe toate 4, sau o avea dar rar) nu semanam cu Statele Unite ale Americii? De ce intalnim tot felul de needucati pe strazi si se fura mereu? De ce nu avem blocuri frumoase? Alte state fata de noi sunt cu 50 de ani in viitor, dar SUA cu 100 de ani. Noi din 138 de tari suntem pe locul 136 sau 134 (nu mai stiu exact). De ce toate astea n-i s-au intamplat? Din cauza lui domnu Basescu!

| PotcaPădurii a răspuns:

O fi Basescu un ciufut, da' fata de ailalti care urmeaza, merge...

| AikkoxD a răspuns:

La mijloc, până vomită.

| Wøodenpints a răspuns:

Jos,sus,când jos,când sus, iar jos, şi din nou us. până mă plictisesc de băse, îl plătesc, îl dau afară şi fac un duş.

| Polaris a răspuns:

Cartofii are coajă.

Apache
| Apache a răspuns:

Pe mine ma amuza cum pusti de 11-12 ani care habar n-au nici macar ce e ala un guvern isi dau pe aici cu parerea despre politica...
Eu sunt indiferent.
E o vorba scapi de dracu dai de tasu.
Basescu si pdl in general au trebuit sa repare toate tampeniile pe care le-a facut guvernul tariceanu inainte de criza.
A venit si criza si a pus capac la toate.
Acum nu zic ca nu au furat si astia dar parca mai tarsa mi-ar fi sa intre tara pe mana la usl care sunt majoritari in toate sectoarele decat sa ramana pe mana la chiorul asta.
Pdl or fura ei cat or fura...dar daca se apuca usl-ul sa fure cine dracu ii mai opreste?

| ygrec25 a răspuns:

Pai cu referendumul asta au cheltuit aproape 100 mil. de lei...bani de salarii.USL sunt niste prosti si niste stupizi. oameni fara caracter.

| BroascaCuElice a răspuns:

Jos.
Base pe titanic Base pe titanic

Apache
| Apache a răspuns (pentru ThEEmperoR):

De ce?
pentru ca intr-o tara civilizata lumea pune mana de la mana ca sa schimbe ceva.
In Romania cand ceva nu merge injuri politicianul care stii ca te minte pe fata si eventual cand te plictisesti mai iei 2-3 plictisiti cu tine si incepi sa urlii in fata la parlament.
Dar atentie sa nu iesi de pe trotuar ca e infractiune...

| sutuietdefucte a răspuns:

Joooos!

| PinkkRosee a răspuns:

Ma` da` cat de inconstienti sunteti astia care tineti cu Basescu?
Nu va dati seama ca si-a batut joc de Romania?
Poate ca astia de la Usl nu sunt chiar sfinti, dar nici nu cred ca se compara cu Basescu care a facut imprumuturi de bani foarte mari... Si unde s-au dus toti banii?
Va zic eu...in buzunarul lui si al TUTUTOR celor de la Pdl straight face...
Si uite asa tara asta s-a scufundat exact ca Titanicu`... DIN CAUZA LU` BASE straight face...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Down!

| Savin_Ana-Maria_1988 a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Sunt de aceeasi parere cu tinewinking

| BlackVeil a răspuns (pentru Polaris):

Iar cand ii decojesti nu mai au coaja.

| Pufi1999 a răspuns:

Jos! Voi spuneti ca va fi rau cu crin Antonescu, dar macare va fi o schimbare. Pana la urma, Base ne-a adus aici unde suntem, in rahat!

| extreambysy a răspuns:

Lasa ma ca Basescu e bun dar sa bage unul ca Vlad Tepes laughing

| pitikeu a răspuns:

Mai. Sunt pro Base. El a luat masurile potrivite pentru a incerca sa ne scoata din criza? De ce il criticati? Vrei sa vina antonescu la putere sa ne bage in rahat?

| ProSenSe a răspuns:

Jos Basescu Ma *** in el de rahat imputit de ce nu e nimeni sa il impuste ca pe ceausescu? Dece l-au impuscat pe ceausescu? Pe vremea trecuta era mult mai bine. Fiindca basescu este un hot si un ipocrit ma pis pe el de rahat el ne-a adus in criza a vandut de la noi din tara a spart fabricile pe care le-a facut Ceausescu...
Jos Basescu! Lingea-mar la ****.

Întrebări similare