Dragut...sincer!
Incearca insa sa mai bagi culori si sa il faci mai lung
(data viitoare)
Ehe ^.^ E primul meu comic.
Nu am avut idei mai bune, era 12 noaptea când l.am făcut.
Poate ză next o să fie mai bun. Oricum merci că mi.ai apreciat desenele :*.
Mda. Cam răspunsurilea acestea le caracterizam ca fiind stupide! Părerea ta.
Sinceritatea nu înseamnă nesimţire. Admir parerile sincere, dar ai fi putut să te exprimi mai frumos :*
Voi încerca să mă expri frumos. Dragă CândŢaraArdeBabaSePiaptănă, comicul tău arată ca excrementele căţelului meu. Pupici AnneBre. :*:*
Bleax!
Bleax semnifica un fel de : :-&? Probil ca da Oricum :* si din partea mea. Si da eu sunt aceea persoana care "Proteja" Emo.istii
Mda...acea persoană care la un moment dar mi-a provocat vărsături prin comentariile ei, acea persoană care mi-a raportat singura prietenă de pe TPU, urmarea fiind suspendarea, acea persoană care avea un nume de piţipoancă, acea persoană care a scris ''acea'' greşit, acea persoană care mă face să îmi pierd 2 minute din viaţă pentru răspunsul ăsta.
Nu am raportat pe nimeni . Cred ca esti informata gresit. Statutul de membru junior nu imi permite sa raportez. Oricum imi pare rau dar ea m.a raportat pe mine, nu eu pe ea.
Si o basina e mai amuzanta decat flegma aia in punga numita "comic", numele oricum fiind dat pe nedrept pentru ca nu e deloc "comic" nimic in chestia aia.Nimic.
As spune mai mult,mazgaleala? Gluma nu exista, replicile sunt fortate si deloc amuzante si grafica, pur si simplu suge sange din tampon.Si da, am fost sincera.
Mda, desenezi destul de bine pentru inceput, dar ma trebuie sa lucrezi si fale putin mai amuante.
Ai putea adauga si ceva culoare.
Iti recomant sa te uiti peste comicurile lu Loome si Troscinol.
Bye
Singura prietenă de pe TPU?
Bineeee, o să te țin minte, dragă Ana.
Ok. Singura mea prietenă cu care vorbesc aproape tot timpul. Singura PEDOFILĂ! Aşa e bine?
Eu sunt pedofila, singura ei prietenă.
Te cheamă*. Cu plăcere.
Da, comicul tău e de materii fecale. (mai civilizat de atât nu se putea și am fost cât de sinceră se poate).
Nu prea.Incearca sa desenezi cu mana.Si sa stii,se scrie "te cheama",nu te "cheama".A, si foloseste cratima, te rog.
DaciaRomania întreabă: