L-am mai vazut.S-a speriat scaunul la fazele alea 2 si a fugit, iar eu am picat in fund.
La prima faza mi s-au muiat picioarele.Am cazut de pe scaun. Si am inchis chestia aia. Momentan astept sa termin de tremurat...
Pai, m-am speriat mai tare din cauza avertismentului. Daca ajungeam in spital din cauza chestiei aleia? Poate daca nu aveam boxele date la maxim si chestia aia nu se delura automat...(incerc sa o fac pe curajoasa la final, dar nuprea imi iese...)
Mă bucur că nu sunt genul ăla de om care se sperie uşor D:
Am vazut-o mai de mult ...recunosc ca m-am speriat, dar nu foarte tare
*...cam de atunci ascult dubstep, deci cred ca m-a afectat putin *
A fost postată şi într-un thread pe 4chan...Şi neah, nu m-a speriat.But I do appreciate the art.
Asta a mai fost pusa o data, si oricum acum nu mai m-am speriat(fiindca nu m-am mai uitat, ascult muzica).
Bine.
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Trebuia să mă sperii sau?
Mi-a amintit de Shutter, poate doar asta mi-a dat palpitaţii.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: