Deci, deci, deci. Mă mănâncă în *** să scriu mult deci îți zic povestea :
A fost odată un căcat de cale din lapte. Pe care nu știu de ce au numit-o așa că nu avea nicio legătură cu vacile dar o să vedeți răspunsul!
Așa.
Și odată, o vacă din galaxia "Calea Vacee" s-a uitat la cer și a spus: "Uite-o cale, e a mea. Mă duc la budă și zic cum s-o chema."
Vaca aia s-a dus la budă și după ce a ajuns a urmat o explozie atomică pe tot globul urmată de cutremure, erupții vulcanice, vali vijelie, tornade, potopuri, tsunamii și alte prostii. Când a ieșit vaca de acolo ajunsese atât de departe în spațiu că era pe un meteorit din calea despre care vorbim. Și acolo a spus "Dacă termometrul 1+1 e egal cu x, atunci calea se va numii... Lapte! Lapte, mi-a venit ciclul laptozoic! Ajutor, ajutor, da-ți-mi vată și-un tampon!" Și așa a luat naștere Calea Lactee.
Acum, ce se află după Calea Lactee...
Păi, presupun că (,) Calea Ciocolatee unde este altă poveste:
A fost cândva, în îndepărtata zii de ieri un meteorit ucigaș provocat de gazele micuței noastre crissy4546a de pe youtube. Și acolo locuia vaca din povestea precedentă și și-a făcut un regat de o planetă DOAR DIN CIOCOLATĂ! Și meteoritul cum a ajuns acolo, a făcut POC! și ciocolata s-a dus pe toate celelalte planete formând Calea Ciocolaatee.
Și după Calea Ciocolatee e altă cale, cu o poveste cu totul diferită!
Era o cale unde vaca din celelate povești și-a făcut castel din cereale Cookie Crips (dacă așa se scrie) că în caz de altă scurgere laptomicrodanemolozoică să aibă pe ce să curgă. Și atunci, crissy a noastră s-a beșit iar și a venit un meteorit care a făcut POP! BOOM! și a aruncat cerealele pe toate celelate planete. Și așa s-a format Calea Cerealoee.
Prin povești complet diferite dar la fel cu celelalte 5 s-au format în jurul Căii Lactee și Calea Lingurițee, Calea Boluee, Calea Masaee, Calea Față de masaee, Calea Șervețee și cu ajutorul acestora s-a format Calea Micului Dejunee! (se vede că nu am mâncat azi dimineață.)
SFÂRȘIT!
Dincolo de Calea Lactee, se afla taramul viermisorilor, care au trait pe Calea Lactee si au baut prea mult lapte.
Eu am 2 ideei:
1.Nu e nimic dupa Calea Lactee.
2. O planta neagra cu lacuri inghetate, copaci din zahar ars si nori din ciocolata.
Vreau şi eu o ''plantă'' din ''h''aia cu lacuri şi copaci şi nori...
Scuze o planeta(n-am mai citit inainte sa postez)
Se afla o cutie de margarina. Cel putin, asa e la mine in frigider.
Just kidding.Stai putin, sa ma uit sub pat.
Amm... e ceva cu multe cacadele, sange, capete scoase, aici e un ochi, mana, par cu putina piele de pe scalp, flacari, Bella, unghii rupte cu tot cu degete...
si tipa asta:
http://livedays.blogspot.com/......a-fii.html
Dincolo de Calea Lactee se afla ceea ce T/A obişnuia să fie.
P. S : Mulţi nu o să îşi dea seama...
Dincolo de caleea lactee se afla calea Lactee ciocolatoza, unde este o planeta numita ciocorra, pe care traiesc oameni de ciocolata care mananca zahar
Majoritatea m-ati uimit cu raspunsurile voastre, dar numai un uhser putea primi funda. Dar, v-am recompensat cu cate un vot de,, folositor'',,, amuzant'' si,, inteligent'' pe fiecare.
GreyRose întreabă:
DaciaRomania întreabă: