Iar scopul acestei intrebari ar fi? Daca chiar vrei sa stii in frigiderul meu se afla multe rosii,castraveti,maioneza,dulceata,unt,fasole,suc de rosii,jumate pepene galben,un pepsi,branza, o conserva mazare, morcovi, doua borcane finetti, etc... fericita?
Voiam sa imi dovedesc mie ceva si anume ca aici lumea nu vine ca sa raspunda la intrebari in scopul de a ajuta pe cineva.Lumea intra pe TPU pentru ca se plictiseste, cauta intrebari de genul asta la care sa raspunda in scopul amuzamentului. TPU e tot mai putin util. Lumea prefera sa dea un comentariu la o intrebare banala in loc sa se documenteze si chiar sa ajute pe cineva care are nevoie de un sfat urgent; ca sa iti dovedesc spusele mele, te rog sa te uiti la celelalte intrebari postate de mine, aici, si sa numeri cate raspunsuri au, comparativ cu asta.
Niste papaya, mango, avocado, rucola, tii, trebuie sa arunc pachetul de blue cheese ca s-a rancezit, si sa mai bag niste bere la rece, niste paella de ieri, poate o mai fi buna, un pateu de somon inceput, sa-l termin si pe-ala, o cratita cu sarmale de manatarci si curcan in foi de vita, na, ca n-am iaurt la ele, sa ma duc sa cumpar, am plecat, pa!
Capsuni,cirese,telemea,pate de casa, branza feta, lapte, oua si nu mai stiu )
Mancare,ce c***t s-ar putea afla in frigider?
ce a ajuns TPU cu intrebari dintr-astea...
Voiam sa imi dovedesc mie ceva si anume ca aici lumea nu vine ca sa raspunda la intrebari in scopul de a ajuta pe cineva.Lumea intra pe TPU pentru ca se plictiseste, cauta intrebari de genul asta la care sa raspunda in scopul amuzamentului. TPU e tot mai putin util. Lumea prefera sa dea un comentariu la o intrebare banala in loc sa se documenteze si chiar sa ajute pe cineva care are nevoie de un sfat urgent; ca sa iti dovedesc spusele mele, te rog sa te uiti la celelalte intrebari postate de mine, aici, si sa numeri cate raspunsuri au, comparativ cu asta.
Foarte inteligent! Sa stii ca mi-am schimbat parerea despre tine! imi cer scuze si tot respectul pentru ca esti o fata inteligenta si draguta! Am crezut ca nu ai ce face si iti place sa pui intrebari aiurea dar scopul tau a fost unul foarte interesant, chiar m-ai uimit dar totusi foarte amuzanta chestia cu frigiderul!
alexandranico întreabă:
Venerabilul întreabă: