| ady123 a întrebat:

Ce se intampla daca TV-ul meu zice asta?:
http://creativemonkeyz.com/category/la-cafea/inspiratie/ page/149/

18 răspunsuri:
| Naяutσ a răspuns:

Pai spune-ne tu, ce s-a intamplat?

Sa presupun ca esti altu' care incearca sa se dea haios? straight face

| Bubbles12345 a răspuns:

Look at me! laughing)

| Seducatorul a răspuns:

Enough with this bullshit!

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Acolo era o reclamă cu Sweet Flirt şi mi-am amintit că azi n-am intrat. Mersi :*

| Musique a răspuns:

Look at me! Look at me!

| robijam a răspuns:

Adevarul e ca, programele de televiziune incearca sa iti bage pe gat toate rahaturile, ( si tu le mananci ) adica te uiti la ele in continuu si devii dependent. Acum serios, cate televiziuni n-o facut audienta cu jegu la mamutu' ala de Ioana Tufaru, si recunoaste ca orice roman, care are iq-ul sub 50 si ce e la Telenciclopedia ( care e facuta pe intelesul tuturor retarziilor ) e deja chineza pentru el. Nu mai zic si de alte tari, ca nu va fi la fel. Oricum televizorul e bun, dar cu toate emisiunile tampite si cu stirile de la ora 5 unde Costache Frustratu se agata de lampa ca l-o lasat iubita de 7 ani ( el avand vreo 60 ).
Acum sa zic si eu ceva sa nu fiu off la intrebare. Daca televizorul meu ar zice asa ceva, l-as exorciza.

| Ashadow a răspuns:

Se intampla ca i-ai dat prea multa cafea.Ai grija, e posibil sa devina gelos calculatorul si sa inceapa si el.

| zurick a răspuns:

Se intampla ca iti fac cinste deci mai bine sa nu-ti apara la TV

| Seducatorul a răspuns:

Il arunci pe geam!

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns (pentru 六兆年と一夜物語):

Câtă afinitate ai cu Nathaniel? Eu abia -10 laughing. Am fost rea cu el laughing. S-a lovit de vreo trei ori in cap!

| 六兆年と一夜物語 a răspuns (pentru SmileyesotulmeusecretLOL):

Nu ştiu, dar mă disperă. Adică urăşte dulciurile! Mie îmi place de Castiel, dar abia pot să nu am cu minus. Iar la Ken am 90...
Wtf?

laughing
Stiu, am dat repllay la 1, sa vad, poate indrept lucrurile cu el, dar a devenit mult mai aiurea situatia laughing. Am -16 iar cu Ken 0 momentan laughing. Bine, dar am luat-o de la 1, o sa fac eu ceva sa-mi creasca afinitatea cu Nathaniel laughing

Am reusit sa fac -6 cu Nathaniel! Yee!

Ai mancat si tu biscuiti cu el?
Apropo, imi dai si mie mailul tau in privat?

| ady123 explică (pentru robijam):

In concluzie netu e mai bun ca Tv-ul si nu mananc nimic de la tv...

| robijam a răspuns (pentru ady123):

Pe internet selectezi informatia, TV-ul ti-o baga pe gat pe toata.