Sa presupun ca esti altu' care incearca sa se dea haios?
Acolo era o reclamă cu Sweet Flirt şi mi-am amintit că azi n-am intrat. Mersi :*
Adevarul e ca, programele de televiziune incearca sa iti bage pe gat toate rahaturile, ( si tu le mananci ) adica te uiti la ele in continuu si devii dependent. Acum serios, cate televiziuni n-o facut audienta cu jegu la mamutu' ala de Ioana Tufaru, si recunoaste ca orice roman, care are iq-ul sub 50 si ce e la Telenciclopedia ( care e facuta pe intelesul tuturor retarziilor ) e deja chineza pentru el. Nu mai zic si de alte tari, ca nu va fi la fel. Oricum televizorul e bun, dar cu toate emisiunile tampite si cu stirile de la ora 5 unde Costache Frustratu se agata de lampa ca l-o lasat iubita de 7 ani ( el avand vreo 60 ).
Acum sa zic si eu ceva sa nu fiu off la intrebare. Daca televizorul meu ar zice asa ceva, l-as exorciza.
Se intampla ca i-ai dat prea multa cafea.Ai grija, e posibil sa devina gelos calculatorul si sa inceapa si el.
Câtă afinitate ai cu Nathaniel? Eu abia -10 . Am fost rea cu el . S-a lovit de vreo trei ori in cap!
Nu ştiu, dar mă disperă. Adică urăşte dulciurile! Mie îmi place de Castiel, dar abia pot să nu am cu minus. Iar la Ken am 90...
Wtf?
Stiu, am dat repllay la 1, sa vad, poate indrept lucrurile cu el, dar a devenit mult mai aiurea situatia . Am -16 iar cu Ken 0 momentan . Bine, dar am luat-o de la 1, o sa fac eu ceva sa-mi creasca afinitatea cu Nathaniel
Ai mancat si tu biscuiti cu el?
Apropo, imi dai si mie mailul tau in privat?
Julyly2089 întreabă: