| Gumiţă a întrebat:

Ce sunt oamenii?
(parerea vostra)

Răspuns Câştigător
| PotcaPădurii a răspuns:

Oamenii sunt chestii creionate pe un bloc de desen care evadeaza dintr-un peisaj abstract intr-o lume moderna, dadaista. Oamenii sunt o piesa muzicala, oamenii sunt miscarea atomilor. Oamenii sunt diferiti la fel ca si nuantele. Oamenii isi traiesc viata dupa propiile reguli. Oamenii sunt fiinte mai ciudate decat animalele. Oamenii sunt ca plastilina: se modeleaza usor. Oamenii au diferite arome. Oamenii au o perte numai a lor. Oamenii se hranesc cu iubire sau cu ura. Oamenii nu sunt perfecti. De aceea sunt interesanti. Perfectiunea e plictisitoare. Oamenii sunt ca anotimpurile: uneori reci si distanti, alteori calzi, placuti. Oamenii isi inchid de obicei sentimentele intr-o fortareata numita suflet. Oamenii sunt ceva mai halucinant decat o doza de cocaina. Oamenii pleaca si vin oricand. Oamenii sunt niste copii care preiau mai multe responsabilitati.Un om singur este egal cu zero. Doi oameni impreuna sunt egal cu 00, infinit. Un lucru este cert. Daca nu o sa ies niciodata afara din casa, afara din lumea de zi cu zi, nu o sa aflu niciodata cum sunt oamenii cu adevarat si o sa fabulez niste lucruri plicticoase in timp ce mananc un mar.
Nota de subsolbig grinaca esti o guma de ce te intereseaza ce-s aia oameni?

23 răspunsuri:
| DudăIamPanda a răspuns:

Oamenii? niste creaturi, ca animalele. si alea alea.
* Se gandeste *
Naah d__d, n-am nimic de spus.

| Bogdanux a răspuns:

Piese de sah.Eu sunt nebunuuuuuu', cel calare pe cal, violatorul de regine!

| SkittlesNuMaiTrecePeAici a răspuns:

Stiu eu sunt...am uitat sad

Apache
| Apache a răspuns:

Oamenii (denumire știițifică: Homo sapiens sapiens) sunt ființe vii inteligente. Biologii consideră că toți oamenii de azi sunt membri ai aceleiași subspecii numite Homo sapiens sapiens. Generic, oamenii sunt denumiți „rasa umană" sau „umanitatea", iar membrii săi sunt cunoscuți ca „oameni" sau „ființe umane".
e misto ca unii chiar scriu chestiile astea...

| AnaBlackVampire a răspuns:

Animale cu degete opozabile...ca maimutele.
Concluzia?
Suntem maimute mai putin paroase si cu mai putin creier. Ne hranim ca porci cu de toate si locuim peste tot ca microbii.

Trist ha?

| lalalalallll a răspuns:

Oameni?

| totGumã a răspuns:

Niste chestii ce manca Gumetongue

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Bă,deci ăia de mai sus care au dat răspunsuri la fel de lungi ca părul din nas al profesorului meu de istorie...sigur,nu sunt oameni -_-

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii sunt nişte...
nişte...
¤adoarme¤
Oh, bine bine oamenii sunt... zzzz. zzzzz...
.
Apăi stăi oleacă!
...
Oamenii sunt...
oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, buna intrebare...Pai pe vremea lu' Pazvanche Chioru'(care era o vreme chiar frumoasa) adica atunci cand se manca mai sanatos eram cu zicea Charles Darwin evoluati din maimute de fapt din primate(cata intelijentasmug). Acum de cand cu porcariile pe care le mancam in ziua de azi si conditiile cam mizere(faza cu conditiile are legatura exclusiv cu Romania)om=maimuta metamorfozata cu porcul(si am jignit o gramada de lume deci ma astept la stupid)

| Zendaa a răspuns:

Cand Dumnezeu a incercat sa faca maimuta i-a iesit omul.deci o incercare nereusita a maimutei :3

| angelsaredickswithwings a răspuns:

Eu stiu sa diferentiez oameni de animale prin colegul meu de banca... daca semeni cu el sigur nu poti fi om big grin simplu, eh?

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Oamenii sunt niste creaturi misticelaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*tocilar mode on*
OM, oameni, s.m. 1. Ființă superioară, socială, care se caracterizează prin gândire, inteligență și limbaj articulat, iar din punct de vedere morfologic prin poziția verticală a corpului și structura piciorului adaptată la aceasta, mâinile libere și apte de a efectua mișcări fine și creierul deosebit de dezvoltat. ♢ Loc. adv. Din om în om = de la unul la altul. Ca de la om la om = în mod sincer, deschis, prietenește. ♢ Expr. (A fi) la mintea omului = (a fi) evident, clar. (Nu-i) nici picior de om sau nu-i (nici) picior de om = (nu-i) nimeni. Om ca (toți) oamenii = om obișnuit, care nu se deosebește prin nimic esențial de alții. Ca omul = cum se întâmplă sau s-ar putea întâmpla oricui. Ca oamenii = cu manifestări obișnuite oamenilor; cum trebuie, cum se cuvine. Om bun! = răspuns pe care îl dă o persoană care bate la ușă pentru a-l asigura pe stăpânul casei că vine cu intenții bune. ♦ Persoană integră, care întrunește calități morale deosebite, care se remarcă prin cinste și corectitudine. ♢ Expr. (A fi) un om (o dată) și jumătate = (a fi) persoană de încredere înzestrată cu însușiri (morale) deosebite. A face (pe cineva) om = a) a educa, a instrui (pe cineva) dezvoltându-i însușirile umane caracteristice; a asigura învățătura cuiva calificându-l într-o profesiune; b) a da, a oferi (cuiva) o situație materială sau socială bună. A se face om = a) a se înstări, a se căpătui, a se îmbogăți; b) a se îndrepta. 2. (Cu determinări care indică un raport de dependență) Persoană care se află în slujba cuiva; persoană de încredere. ♢ Expr. (A fi) omul (sau om al) lui Dumnezeu = (a fi) om bun, cinstit, de treabă. (A fi) omul (sau om al) dracului = (a fi) om rău, viclean. 3. Persoană de vază, de seamă. ♦ Persoană matură. 4. Bărbat. ♦ (Determinat de „meu", „tău" etc.) Soț. ♦ (La vocativ) Apelativ familiar (explicativ, dojenitor etc.) cu care ne adresăm unei persoane (de sex masculin). 5. (La sg.) Persoană oarecare, cineva, oricine. 6. (Art.) Numele popular al constelației boreale Hercule. [Gen.-dat.: omului; voc.: omule] – Din lat. homo.
*tocilar mode off*
*beat mode on*
Oamenii sunt niste r*haturi care se plimba in fiecare zi...*mai ia o inghititura*...pe strada si si-o trag cu t*rfele.

| PotcaPădurii a răspuns (pentru Comeandtellmesomething):

Good point!

| Gumiţă explică:

Pfff,imi cam plac majoritatea raspunsurilor si nu stiu la care sa dau funda...

| PotcaPădurii a răspuns (pentru Bogdanux):

Pot sa fiu celalalt nebun? Sau macar calul? puppy dog eyes
*nu intreba ce m-a apucat*

| AnneBre a răspuns:

Eu n-am auzit in viaţa mea!

| Pufoshenialuwpisicilechele a răspuns:

Niste chestii care mergbatting eyelashes

| Bogdanux a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Ok, nebuno/nebunule.

| PotcaPădurii a răspuns (pentru Bogdanux):

Prima varianta

| SaintJimmy a răspuns: