| ºRaLuKaº a întrebat:

Ce trasnai super amuzante ati facut cand erati mici eu de exemplu cand eram mica mergeam des la tara si eu cu verisoara mea ne juam de-a rapunzel bineinteles eu eram rapunzel. Si mi-am luat margele o fusta lunga pusa in cap( a bunicii) si ma urcam pe un mini lemn un butuc ceva fine. Deci m-am urcat si cand m-am urcat am pus piciorul pe acea fusta lunga si faceam eu: vai doamne sa ma salveze cineva etc... in fine a venit vara.mea si zicea:rapunzel arunca-ti coama de catifea...laughing Eo ca ce desteapta ce eram in loc sa iau fusta mi-am pus o piedica ca la carte si Plosc! In balta plina de noroi si zicea vara/mea : OO Rapunzel Fa-ti o baie buna!laughing))

12 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Îi pasă cuiva cât de retardă erai tu? Nu eşti amuzantă.

Răspuns utilizator avertizat
| AikkoxD a răspuns:

O singură întrebare dacă mai postezi la T/A... şi nu vrei să ştii ce se întâmplă.

| Cristianne a răspuns:

Și nouă ne pasă pentru că?!

| ºRaLuKaº explică:

Chiar as vrea sa stiu ce se intampla nah

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

I don't care.

| KennyBa a răspuns:

LOL ce retardata ma doare in pana de ce faceai u cu varata

| Pufi1999 a răspuns:

Jet! Mars! Pleaca! Invata sa pui virgule, punct si invata ce-i aia gramatica!

| LucyDinamovista48 a răspuns:

Frate ce copii fraieri..copii facuti pentru alocatie! ..Raluka doar vrea sa citeasca ce faceati voi.dar acum suntem romani nu puteati sa va abtineti de la cearta...Asta e traim in Romania.straight face

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru LucyDinamovista48):

Alt analfabet.
Einstein discuta cu toto felul de oameni. Incepe cu unul cu IQ de 300, apoi discuta cu unul de 200 si tot asa pana ajunge la unul cu IQ 3.
Einstein:
-Hai sa discutam!
Ala cu IQ 3:
-Hai Dinamo!

| Alynn98 a răspuns (pentru BogdanelululTheGodfather):

Tare!