Toata lumea (in special cei de la T/A).Sa am cu cine vorbi, cu cine bea, cu cine rade, de cine rade etc. etc. etc.
Apropo Apache, n-ai somn?
Woodenpints,Bogdanux,Bute,Apache,NoChanceForUs şi mulţi alţii care nu-mi vin acum în minte bicăz e 6:09.
1.Ema-pentru ca am parte de-o erectie (precoce) la fiecare raspuns postat de ea. Iti dai seama ce-o sa iasa in realitate (albul simbolizeaza puritatea)...
2. Harciog- cine n-ar sta la taifas c-un om caruia-i plac "medicamentele lichide"? Baietii stiu de ce si pentru ce...
3. Lorra- pentru ca ma excita femeile tari...in gura.
4. Flav-pentru ca-mi plac moldovenii care se uda pe dinafara-n Dunare si pe dinauntru-n alcool.
5.Erotique- orice om are nevoie de putina afectiune...
6. Woodenpints-simt ceva aparte la omul asta...nonconformist. Cred ca ar fi un adevarat castig timpul petrecut in compania lui.
7. Klepto- are noroc ca-i barbat, ca altfel...ii ceream mana ...
8.Hombre- pff, se stie de ce! Orice tap simte nevoia unei capre.
9.GenOm- antipliciseala, antiprostie. Ori discuti pe aceeasi linie cu el, ori te uiti ca boul in tub. In orice caz, creierul functioneaza intruna, nu cauti sa cauti ocupatie in alta parte.
Pă Bogdanux, pă RocăruL, pă LoL, pă tine, pă Comeandtellmesomething, pă VacutzaRoscata, păăă...
... atât.
De ce? Sunteți al dracul de treabă.
Hmm, buna intrebare! Practic pe toti ( in afara de trolli )...dar in special pe cei mai amuzanti : gen: Comeandtellmesomething, si pe tine, nu stiu de ce.dar vreau si familia ''Satan'' =).si multi alti!
Paii... pe un renumit Apache pe care in viata mea de cand sunt pe TPU nu l-am vazut. Toata lumea vorbeste de el. Oare pe unde sa il caut?
1)Ema-Explica foarte bine la intrebarile de religie
2)Hummer-La aproape orcie raspuns ma pis pe mine de ras
3)NoName-Vreau sa cunosc un expert TPU
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: