Toata lumea (in special cei de la T/A).Sa am cu cine vorbi, cu cine bea, cu cine rade, de cine rade etc. etc. etc.
Apropo Apache, n-ai somn?
Woodenpints,Bogdanux,Bute,Apache,NoChanceForUs şi mulţi alţii care nu-mi vin acum în minte bicăz e 6:09.
1.Ema-pentru ca am parte de-o erectie (precoce) la fiecare raspuns postat de ea. Iti dai seama ce-o sa iasa in realitate (albul simbolizeaza puritatea)...
2. Harciog- cine n-ar sta la taifas c-un om caruia-i plac "medicamentele lichide"? Baietii stiu de ce si pentru ce...
3. Lorra- pentru ca ma excita femeile tari...in gura.
4. Flav-pentru ca-mi plac moldovenii care se uda pe dinafara-n Dunare si pe dinauntru-n alcool.
5.Erotique- orice om are nevoie de putina afectiune...
6. Woodenpints-simt ceva aparte la omul asta...nonconformist. Cred ca ar fi un adevarat castig timpul petrecut in compania lui.
7. Klepto- are noroc ca-i barbat, ca altfel...ii ceream mana ...
8.Hombre- pff, se stie de ce! Orice tap simte nevoia unei capre.
9.GenOm- antipliciseala, antiprostie. Ori discuti pe aceeasi linie cu el, ori te uiti ca boul in tub. In orice caz, creierul functioneaza intruna, nu cauti sa cauti ocupatie in alta parte.
1)Ema-Explica foarte bine la intrebarile de religie
2)Hummer-La aproape orcie raspuns ma pis pe mine de ras
3)NoName-Vreau sa cunosc un expert TPU
Paii... pe un renumit Apache pe care in viata mea de cand sunt pe TPU nu l-am vazut. Toata lumea vorbeste de el. Oare pe unde sa il caut?
Hmm, buna intrebare! Practic pe toti ( in afara de trolli )...dar in special pe cei mai amuzanti : gen: Comeandtellmesomething, si pe tine, nu stiu de ce.dar vreau si familia ''Satan'' =).si multi alti!
Pă Bogdanux, pă RocăruL, pă LoL, pă tine, pă Comeandtellmesomething, pă VacutzaRoscata, păăă...
... atât.
De ce? Sunteți al dracul de treabă.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: