Eram clasa a 4-a și am fost în excursie. Am jucat un joc, în care trebuia ca cineva să ne facă cu marker negru pe jumate dintre noi, iar pe cealalaltă jumătate cu marker roșu.
Mereu îmi aduc aminte cu drag, de acele clipe, care m-au marcat.
(nu s-a șters 2 săptămâni)
Imi amintesti de faza in care i-am desenat mustata sora'mii cu marcarul.
ce vremuri.
eram la bunica si ma jucam de-ascunsa, si se facuse seara. m-am bagat intre un butoi dintr-ala unde se face vinul si un perete pe care era o chestie neagra, cred ca funingine. dupa ce m-a gasit, am vrut sa ies, dar s-a intamplat inevitabilul: m-am murdarit pe tricou si l-am mai si agatat de un cui de la ceva, si s-a rupt. mi-era asa sa merg la bunica cu el murdar si rupt, asa ca m-am dus sa ma schimb la o prietena din vecini. m-a lasat intr-o camera, dar fara sa stie ai ei ca eram acolo. totul bine, eu ma schimbam, pana aud pasi. ok, la momentul asta nu stiam ce sa fac, asa ca am facut prima chestie care mi-a venit in cap: m-am bagat sub masa. am crezut ca persoana respectiva o sa vina sa ia ceva din camera si apoi pleaca, dar ca sa vezi, venisera ca sa se culce. s-au speriat putin cand au vazut un copil gol sub masa, presupun...
Imi amintesc ca imi era frica sa dorm cu lumina stinsa si stiu ca odata mama nu a lasat-o aprinsa, iar eu m-am trezit in mijlocul noptii si m-am dus la fereastra, am deschis-o, dupa care m-am aruncat *respira*
Eu stau la subsol si camera mea nu are geam, ce te-am pacalit. Nici macar nu am parinti, stau cu unchii mei pe care ii urasc. Am si o cicatrice in frunte, ma face sa arat cool
La noi era "traditia" ca mai multi sa mergem la padure primavara.
Noi, fetele, adunam ghiocei si viorele, iar alea batrane urzici.
Am avut norocul sa ma impiedic si sa cad cu fata si mainile intr-o tufa maaare de urzici.
Eram intr-o clasa mai mica la premiere.
Toti erau veseli si energici, numai eu aveam 40 de grade .
Si ceva care m-a impresionat foarte mult zilele astea a fost cand am fost claxonata pe trecerea de pietoni.
Acele momente din copilarie in care ma jucam cu o amica...
Nu am nici o parere de numele lor, asa vor ei sa fie mai speciali...
Când mi-am spart ochiul.
Când am căzut în autobuz.
Când am vomitat când am coborât din autobuz.
Ahh, ce amintiri frumoase.
Ti-ai spart ochiul?
De vomitat si eu am vomitat in autobuz , de 3 ori.
De fapt, m-am lovit la sprânceană, am semn de când eram mică.
bellaisabella întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: