Voi merge in tabara, ma voi plimba cu verisoarele mele, voi merge la tara, si distractie la MAXIM!
:* :* :*Pwp!
Pai intru la liceu, deci fara teme .Cred ca o sa dorm si o sa ma bronzez in voie ... dar mai intai cu examenele
Vara . Cel mai the best anotimp.
Trec a 5-a, deci asta ar insemna fara teme. . merg la mare, stau afara toata-ziua-buna. ziua . Ma plimb, plec la bunici, prin mall, stau la pc . multe
nu o sa prea stau pe acasa...plec la bunici, la unchiul meu si poate si la mare :X de-abia astept... o sa inot, o sa ma bronzez, nu mai fac teme :X super
si bebelusul e un scump:X
Stiu sigur ca nici nu ma gandesc la scoala, la teme sau altceva.
Si mai stiu sigur ca o sa ma distrez!
Soare, plaja, bronz, plimbari lungi[daca ziua se incheie mai greu. ] mers in parc, poze cu fetele, somn lung , pe la mamaia, pe la tara, , cumparaturi, o sa profit daca este vreun concert si stau pana se termina, si daca imi dau voie parintii...iesit in club .
Cam astea mi-au trecut prin cap acum. Si vad cu ce mai umplu lista la vara.
Nuj avand in vedere ca ziua mea este pe 15 august va fi o petrecere monstru la care parinti nu vor fi acasa \m/, sa arunc cu petarde in curtile vecinilor etc )
O să aştept să vină vacanţa mare de anul viitor, gândindu-mă că asta o să treacă imediat. Ce pot să fac decât să mă distrez cu colegii, prietenii?
Pfff... ce de stupid am primit?
in fine.credeam ca din moment ce intrebarea e pusa la categoria Trivia/Amuzante, trebuie tratata ca atare
Voi lucra Imi doresc foarte mult sa ma duc anul viitor in India ca si voluntar insa pentru asta am nevoie si de bani
Hmm pai sa o luam d la incepuuut . Dau party ca s-a terminat scoala [ yeee! ], merg in Bulgaria, in Grecia. ies pe afara, imi serbez ziua de nastere , merg la shopping cu prietenele mele. si multe altele.
Tu ce o sa faci?
Dormit pana la 11. Stat treaz pana la 4. Prieteni, bautura , fete, trecut peste o fata (momente naspa acum), soare, mare (?), excursii.
Simplu nu?
O sa merg la mare, la bunici, la prieteni, in rest o sa stau acasa, voi asculta muzica, ma voi juca pe calculator si ma voi plictisi :d
Trist pentru ca am o prietena foarte frumoasa la 15 km de oras si ne vom intalni mai rar ...deci vacanta va fi in lacrimi pentru ca ne-am atasat ffff mult unu de altu...in rest plictiseala, strand(cu ea), plaja, plec la mare(tot cu ea)etc mai vedem abia e prima sambata din vacanta
Distractie la maxim, bautura, cluburi, prieteni, iubit/iubiti sunt atatea de facut!
Julyly2089 întreabă: