Ea e un caz fericit, la cate persoane betoniere exista pe lumea asta, dar asta pentru ca sunt prea lenesi sa faca msicare, totul se rezuma la ei : fast-food/pat. America e plina de umflati cu pompa, tocmai din cauza lor, cei care s-au nascut asa, n-au nicio vina.
Da arata bine in ochii lor.Dar ai nostri nu prea arata si ei cred ca sunt oamenii care nu ii intereseaza ce gandeste lumea.Acum fiecare cu ce ii place.cine suntem noi sa ne dam cu parerea? Sa ii tina cat mai mult.
Mie îmi sunt chiar simpatici. Se completează unul pe altul. (Din toate punctele de vedere)
De fapt e o sticla de Pepsi
Mai conteaza, astia de la cola au inceput sa le dea gratis de la un timp la cati bani au
Da, mai ales daca n-ai ochelarii de soare la tine, ca te poate orbi acea imagine sau ochelarii de distanata
Trist, dar adevarat... insa tot timpul exista loc de o schimbare, dar ideea e sa ai vointa. In cazul tipei mna... ce pot sa zic? poate cum e acceptata de x, se simte bine in pielea ei si nici nu face efortul de a mai da jos ceva kg.
Nu va inteleg glumele la adresa lor
Nici voi nu aratati mai bine, deci hai sa nu ii jignim pe baza fizicului.
De unde sa stiu eu daca ei arata bine?
Nici macar nu ii cunoastem.
Este o poza facuta din spate, probabil cel/cea care a facut asta, se amuza copios si a decis sa aiba o amintire.
Frumos!
Poate este un amic, poate este fiul ei, poate sunt verisori, nici nu imi pasa.
Astia doi? Observ aroganta si tonul superior. Stai calma, nici tu nu esti perfecta.
Daca esti baiat, da-mi voie sa iti spun ca ai facut un lucru foarte urat
Ma intreb unde o sa ajungeti cu asta
Frumos din partea voastra! Hai sa jignim toti necunoscutii.
Julyly2089 întreabă: