Pai.
In fiecare zi cate un profesor se impiedica de covorul din clasa noastra si ii trage o injuratura, fiecare in felul lui.
O data, popa a alunecat pe parchetul din camera mea in timp ce spunea pe acolo o rugaciune si n-am mai putut de ras
Am pus in ambalaje de bomboane creta si i-am dat profului de mate sa manance
Cand iesea diriga din clasa, au facut toti dansul pinguinului in spatele ei fara ca ea sa observe pana la jumatatea holului.
Un prost a spart o vaza de sticla si ca sa nu vada profa a ascuns cioburile sub perna de pe scaunul profesorului si i-a intrat profei in c*r un ciob
Profa de engleza s-a asezat pe catedra si s-a rupt catedra cu ea
Am facut multe tampenii la scoala, dar nu mi le mai amintesc pe toate.
Hmm... vis pai...
ma plimbam cu D-zeu pe un deal si povesteam. Dintr-o data ies niste reni ninja din niste WC-uri ecologice cu niste sabi in mana si i dau lui D-zeu in cap. Eu stau si ma uit 2 min in jur. apoi scot niste topoare din chiloti si le dau incap renilor ninja. Dupa am plecat mai departe si am ajuns acasa. Acolo era toata clasa mea, care au inceput sa cante " vara nu dorm " in jurul bradului de craciun in ce beau sifon [ cred ]. Cand i-am intrebat ce fac, totii mi-au spus paste fericit! Cred ca erau beti. Apoi a venit Bloody Mary si i-am omorat pe prieteni mei. Fratele meu, iesise in chilotii atunci din baie si trase o besina atat de puturoasa inca Mary a plecat. Apoi venise bunica din franta si a ciocnit un ou de paste cu mine. Stiu ca dupa reni ninja venisera cu sacurile in cap si daramara bradul! De aici nu imi mai amintesc
Asta nu e cea mai amuzanta a mea, pentru ca momentan nu imi aduc aminte dar iti zic ce mi s-a intamplat chiar ieri
Deci eram cu o fata la ea la usa si in fata usii are o lada.Ea statea pe lada si eu rezemata de usa cu picioarele pe lada aia, si mi-a zis ca ar fi misto sa se deschida usa si sa cad, si fix peste 2 secunde deschisese ma-sa usa
Stiu.Dar cateodata iti vine sa-ti zbori creierii daca stai cu nebunii de la mine.
Julyly2089 întreabă: