| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a întrebat:

Cine asteapta sa auda urmatoarele cuvinte?

"Tema pentru acasa, exercitiul 6, 4,1,6,12,143,6,565,,65324,32,342,3, toata cartea pana maine"

Răspuns Câştigător
| Musique a răspuns:

"pe mâine îmi citiți Ultima noapte ș.m.d, și îi faceți rezumatul pe momente ale subiectului.Nu uitați de perspectiva narativă și să faceți referire și la diegeză și la instanțele comunicării că asta vă dă la bac. Facem împreună caracterizarea personajelor"
-română, 2015

"Marți vă dau test din evoluția Europei în sex XX, cultura română și europeană, trecerea la societatea postbelică -aici doar punctul II - economii liberale și dirijate, economia urbană și rurală în România (+ alte 7 lecții). Deja știți formele de organizare, dada, regimurile alea. Și alea, că intră la subiectul III"
-istorie 2015

Am pățit.
ȘI TU TE PLÂNGI DE NIȘTE EXERCIȚII?

14 răspunsuri:
| Unicornaş a răspuns:

Mai bine sa aud asta si sa-mi vad colegii, ca sa putem plange impreuna, decat sa nu.

| LePotato a răspuns:

Hue
hue
hue

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk explică (pentru Musique):

Eh, era doar un exemplu ))

| Hitler666MD a răspuns:

Profa mea de mate ne da putinhee hee

| RainmakerX a răspuns:

Parca esti proful de mate rolling on the floor

"Tema, exercitiul 2 de terminat *doar 1 subpunct facut in clasa*, 3, 4, 5, 6, 7, 8,9, 10,11,12, hmm 13 e cam greu ...mai bine nu, 14, 15, 16 si testul 1 ...si 2. "

"Domnu'...nu avem cand..."
"Bine, sa nu ziceti ca nu sunt eu bun, puteti sa nu faceti subiectul 3 la testul 2. " rolling on the floor

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk explică (pentru RainmakerX):

Lol, exact asa ne face si noua laughing)))))
iar cand ma duc la meditatii la el imi spune : wow, v-am dat cam mult de scris pentru maine laughing

| RainmakerX a răspuns (pentru ItsMeUncleDolanOrDolanDuk):

La noi e bine ca mai uita din cand in cand sa ne dea. rolling on the floor

E bine sa vezi ca si altii au nebuni, nu numai tu... tongue Am bafta la romana, ne lasa si 1 luna profa ca sa citim... Si tot la rezumate de pe net ajungem laughing

Yep, am o profa de romana de nota 10.
La muzica am 5 sad sad #Feels
Mi-a spus ca n-am voce sad si ca mai bine nu vin la ora laughing

Eu era sa-mi pierd bursa din cauza sportului crying # Feels
Si sunt la mate-info rolling on the floor

Am un Wolverine la sport. *seamana cu actorul*
Am facut naiba 6 ani de karate dar n-am ce sa-i fac astuia laughing

Adica mno, iei 8 la mate si 6-7 la sport. WTF
A schimbat media in ultima zi, scumpul... ^W^
* s-a luat tata de el* rolling on the floor

laughing)
neah, profu nostru de sport e superlaughing isi face biletele la pariuri in timpul orei, ii place sa parieze pe caini, nu ma prea pricep la pariuri laughing Dar e super funny laughing cand castiga e foarte fericit. In rest, ne lasa sa facem ce vrem

| AvalohAlyn a răspuns:

''Cine nu citeste cartea pana luni, o sa il intreb din ea si daca nu stie are 4''

''Faceti conspectul din carte, scrieti tot ce este ingrosat si putin din ce e cu negru normal'' (adica toata lectia din carte)

''Pe cine sa ascultam azi?'','' Ia sa vedem la cine se deschide catalogul'' (soc, groaza si teroare''

''Nu uitati ca joi e teza iar pana joi v-om face exercitii si ascult toata clasa''

laughing))))

Eu sunt nou in clasa, m-am transferat si o sa aud cel mai des chestii de genul:

''De unde vii? Ce medie ai avut? La ce scoala generala ai invatat? Unde stai? Ia sa vedem ce stii.laughing De ce te-ai transferat la noi?

Very hard.

Am niste emotii.

Sper sa fie bine.

Si mai ales sper sa treaca timpul tot mai greu pana la inceperea scolii..ma mai linisteste faptul ca mai sunt 3 saptamani pana la inceperea scolii..mai este deci.Pot sa mai frec menta putin.laughing

Succes la scoala si tie.

Ce tare rolling on the floor Am avut unul la fel in generala. Poate am bafta sa mi-l schimbe anul asta. Si pe proful de logica, damn... asta te scoate la ascultare si vorbeste numai el. Deci efectiv trebuie sa vorbesti peste el ca de nu zice ca nu ai zis nimic si iti da 4.

M-a scos mai demult la ascultare.
"Mda, Andrei, hai la ascultare sa vedem ce 7 iei." *aveam media 9*
Si chiar mi-a dat 7 rolling on the floor

| Nirvanaaa a răspuns:

Mie o sa imi fie dor...dar cred ca nu pentru mult timplaughing tocmai ma mut la liceu ..cine stie peste ce profesori mirifici dau =) cand am citit paragraful asta mi-am amintit de profa' de romana laughing doamne cat de mult ne dadeau de fapt toti profesorii.Ora mea de somn era doua noaptea si ma trezeam la sapte happy eram un zombie mergator. facusem rost de o scutire medicala la sport dar sunt sigura ca proful mi-a aruncat-o happyla o saptamana dupa ce i-am dat-o s-a facut ca ploua..Deci da astept sa mai aud cuvintele astea rolling on the floor).