De ce te oftici atat de tare?! Nu ti-a facut nimic baiatul.
Lumea nu e cum e, lumea e cum esti tu!(vreau sa zic ca asta e ce crezi tu).
Bai imi poti explica si mie de unde atat ura? Ce aveti toti cu el frate? Ce va facut ma? Doamne e incredibil, se pare ca instinctul de turma isi face bine mereria, ce e cu voi oameni buni? Eu sunt baiat am 18 ani si imi place cum canta si cum se imbraca.Ce cu ura asta?
I-aș da foc acolo jos, în timp ce un asasin îl înjunghie, lăsând un caine să-l devoreze punând-ul într-o cameră cu gaz toxic.
Hai ma gata!
Am pus intrebarea asta ca sa vad cati hateri sunt pe TPU.ro
Mie imi place de J.B si cum canta si cum arata.
NU e gay, NICI fata!
Eu sincer il ador!
Okay? Nu's hater! Is belieber
De ce dracu' vă luaţi de el? Ce, el nu îi om şi cum pana mea să fie gay dacă îi cu Selena.
OMFG, ce oameni
As fi raspuns daca ar fi luat cel care spune cel mai rau lucru funda, nu cel mai rau lucru.
Toti idiotii se iau de un singur idiot, crezand ca ei ii sunt superiori lui.
Poate nu-s la subiect, dar n-am nimic cu baiatul.Il ador!
Si asta nici mama nu mi-o poate schimba!
L-as lega de scaun as cumpara sidiurile lui si las pune sa le manince sau li-as da foc de fata lui, as cumpara un pachet de gume de mestecat leas mesteca si i leas lipi de par, si la urma as da drumul ciinelui vecinului in camera...
Pai eu sincera sa fiu justin bieber mi se pare ca arata ca o fata si n.o spun din rautate. mie chiar imi place cum canta si mi se pare ca are un caracter ok. dar parca.i lipseste masculinitatea.
Eu nu sunt de acord cu tampenile pe care le indrugi acolo.Nu cred ca ai mai mult de 12 ani asa ca la ce sa te astepti.Tu te auzi cand vorbesti sau e doar un fasait.Ce te oftici? Pentru ca sti ca n-o sa fi niciodata ca el.Cu asta ne arati tu ca meriti sa fi pe T/A. Uite personal iti spun ca nu m-a inpresionzi.Imi provoci dezgust. Poate baiatu nu e cel mai mare cantaret din lume si eu nu sunt o fana, dar tu nu esti nici atat. Daca nu te-ai prins il doare in 14 de ce crezi tu.El are dormitorul cat casa ta si tu imparti camera cu maicata.El poate sa-si cumpere ce vrea iar tu faci socoteli la magazin ca daca iei paine iti ajunce si de guma.El face bani si ca face o poza pe cand tu? Asa ca zi.De unde pana unde te crezi in stare sa comentezi?
Hai ma du-te...ce comentezi tu de casa mea? Esti exact ca mine cand am pus intrebarea.Comentezi de ceva ce nu stii. Daca ai fi fost DESTEAPTA ai fi citit comentariul pus de mine si ultima propozitie din intrebare.Inteles?
Sunt in totalitate NU de acord cu tine.
Daca l-as prinde in camera...OOOO..si-ar dori sa nu existe chestii ascutite in casa!
Eu n-am nimic cu ala doar ca nu-l suport are melodii nasoale are o fata de fata si e ofticant in tot ce face.
De ce la cele mai multe întrebări trebuie să fie cineva în camera mea? Leave me alone !
Doamne fereste! Cred ca asa ajunge Romania de rapa. Nu-mi vine sa cred cata ura puteti avea pentru un om, si el nu v-a facut nimic... In loc sa urati criminalii si raufacatorii, voua va arde de un singur om. De 3 ani incoace numai intrebari din astea am vazut pe T/A. O intrebare inteligenta si amuzanta nu am putut sa vad si sa ma bucur ca exista oameni care au simtul umurolui. Ia-ma Doamne ca nu mai rezist...
Probabil dacă ar cânta rap, ca în melodia asta ar ajunge mai sus.
http://www.youtube.com/watch?v=oSSRi5rc8BQ&feature=colike
Julyly2089 întreabă: