Pai avand in vedere ca daca cineva ar canta sau ar pune acum Baby toata lumea l-ar lua la bataie cred ca l-as taia cu lama pe gat
L-as lasa insarcinat Vreau un copil cu el pentru ca il cheama Biberon (Justin Biberon).
Hey! Poi... daca l-as avea pe Biber in camera la mine cred ca l-as pune sa ii spuna broscutei mele din plus (Puffy) ca o iubeste, si ca nu poate trai fara ea...si s-o sarute pasional (desi cred ca broscuta il va ignora) in timp ce eu il filmez (si filmuletu sa ajunga pe internet/ you tube)! e destul de bun? Ca vad ca pana acum n-ai dat funda! Aaa, astept-ai sa-ti raspund eu, nu? Ca sa-mi dai mie FUNDA !
Mie mi se pare foarte urat..canta bine, nimic de zis.probabil tu esti atat de disperata incat te gandesti k o sa vina ala in camera tasa fim seriosi
Oh God, why? Ce drecu' tot aveti cu JB? Sincera sa fiu, are fata si vocea de fata si nu-l pot suporta. Insa nu cred ca ar trebui sa te iei de el, pentru ca n-a facut nimic rau. De ce nu stiti sa folositi simtul umorului cum trebuie?
Ma mir cred ca esti primul baiat emo care il agreaza =]]]]]]
Da pai faza e ca nu am nimic cu el, canta ok, adica se straduieste.
Da am auzit chestii de genul,, Vai daca nu-l suporti esti geloasa pe el'' NU NU SUNT, pur si simplu nu imi place fata lui si vocea lui, e o problema cu acest lucru?
Ai zis bine se straduieste =]]]]]]].Eu sunt mai mult cu hip-hopul, rap si rockul el nu e pe lista mea din pacate
Pai da si eu la fel, nu il ascult asa, dar nici nu am nimic cu el
Eu pur si simplu nu-l suport, poate si tu cand vezi un om poate nu-ti place fata lui chiar daca nu ti-a facut nimic, nu>Adica ai tendinta sa-l ocolesti fara sa-ti fi dat un motiv
Julyly2089 întreabă: