anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine e de acord cu mine ca Justin Bieber e un mare cantarez, e dragut, canta bine si nu numai?
App. Spuneti ce i-ati face daca la-ti prinde in camera voastra.Cel mai bun lucru ia funda!laughing

47 răspunsuri:
| Constantin_Sebastian_1990 a răspuns:

Pai avand in vedere ca daca cineva ar canta sau ar pune acum Baby toata lumea l-ar lua la bataie cred ca l-as taia cu lama pe gat

| skrillex79 a răspuns:

L-as lasa insarcinat rolling on the floor laughing Vreau un copil cu el pentru ca il cheama Biberon (Justin Biberon).

| a răspuns:

Hey! Poi... daca l-as avea pe Biber in camera la mine laughing cred ca l-as pune sa ii spuna broscutei mele din plus (Puffy) ca o iubeste, si ca nu poate trai fara ea...si s-o sarute pasional (desi cred ca broscuta il va ignora) in timp ce eu il filmez (si filmuletu sa ajunga pe internet/ you tube)! laughinge destul de bun? Ca vad ca pana acum n-ai dat funda! Aaa, astept-ai sa-ti raspund eu, nu? Ca sa-mi dai mie FUNDA love struck! laughing

| SomeRandomDude a răspuns:

Justin Bieber=Gay daca las prinde in camera mea l-as baga in tomberon.

| ozzy1997 a răspuns:

L-as pune sa cante in duet cu Fuego.

| swagMeOutBitch a răspuns:

Mie mi se pare foarte urat..canta bine, nimic de zis.probabil tu esti atat de disperata incat te gandesti k o sa vina ala in camera tastraight facesa fim seriosi

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Oh God, why? Ce drecu' tot aveti cu JB? Sincera sa fiu, are fata si vocea de fata si nu-l pot suporta. Insa nu cred ca ar trebui sa te iei de el, pentru ca n-a facut nimic rau. De ce nu stiti sa folositi simtul umorului cum trebuie?

| SweetyღGirl a răspuns:

L-as intreba TOT despre selena.

| darko13 a răspuns:

L-as da afara.

| Elenutxz19999 a răspuns (pentru 000MadMAX000):

Ma mir cred ca esti primul baiat emo care il agreaza =]]]]]]

| 000MadMAX000 a răspuns (pentru Elenutxz19999):

Da pai faza e ca nu am nimic cu el, canta ok, adica se straduieste.

| Elenutxz19999 a răspuns (pentru umbrax):

Maxima! Te ajut

| Elenutxz19999 a răspuns:

Da am auzit chestii de genul,, Vai daca nu-l suporti esti geloasa pe el'' NU NU SUNT, pur si simplu nu imi place fata lui si vocea lui, e o problema cu acest lucru?

| Elenutxz19999 a răspuns (pentru skrillex79):

Eu ii zic JIGODIE RIVAR =]]]]]] tot pe acolo

Ai zis bine se straduieste =]]]]]]].Eu sunt mai mult cu hip-hopul, rap si rockul el nu e pe lista mea din pacate

| 000MadMAX000 a răspuns (pentru Elenutxz19999):

Pai da si eu la fel, nu il ascult asa, dar nici nu am nimic cu el

Eu pur si simplu nu-l suport, poate si tu cand vezi un om poate nu-ti place fata lui chiar daca nu ti-a facut nimic, nu>Adica ai tendinta sa-l ocolesti fara sa-ti fi dat un motiv happy