anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine e de acord cu mine ca Justin Bieber e un mare cantarez, e dragut, canta bine si nu numai?
App. Spuneti ce i-ati face daca la-ti prinde in camera voastra.Cel mai bun lucru ia funda!laughing

47 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Te-ai descris perfect.

| ƒαηтαѕу a răspuns (pentru Musique):

LOL,citeste si comentul meu da?

| Zendaa a răspuns:

De ce la cele mai multe întrebări trebuie să fie cineva în camera mea? Leave me alone sad!

| măcheamăăăî a răspuns:

De ce te oftici atat de tare?! Nu ti-a facut nimic baiatul.

Lumea nu e cum e, lumea e cum esti tu!(vreau sa zic ca asta e ce crezi tu).

| ƒαηтαѕу a răspuns (pentru măcheamăăăî):

Vezi mesajul si raspunde la el!

| alexmagie a răspuns (pentru măcheamăăăî):

L-as pune sa imi cante colinde de craciun laughing

| măcheamăăăî a răspuns (pentru alexmagie):

?

| Fiction a răspuns (pentru alexmagie):

L-ai incurcat cu Fuego.

| ᎦʉɮȤҿℜθ a răspuns:

I-aș da foc acolo jos, în timp ce un asasin îl înjunghie, lăsând un caine să-l devoreze punând-ul într-o cameră cu gaz toxic.

| Xtadelo a răspuns:

L-as baga in sifonier si l-as pune sa cante Baby cu o soseta in gura. day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu sunt de acord cu tampenile pe care le indrugi acolo.Nu cred ca ai mai mult de 12 ani asa ca la ce sa te astepti.Tu te auzi cand vorbesti sau e doar un fasait.Ce te oftici? Pentru ca sti ca n-o sa fi niciodata ca el.Cu asta ne arati tu ca meriti sa fi pe T/A. Uite personal iti spun ca nu m-a inpresionzi.Imi provoci dezgust. Poate baiatu nu e cel mai mare cantaret din lume si eu nu sunt o fana, dar tu nu esti nici atat. Daca nu te-ai prins il doare in 14 de ce crezi tu.El are dormitorul cat casa ta si tu imparti camera cu maicata.El poate sa-si cumpere ce vrea iar tu faci socoteli la magazin ca daca iei paine iti ajunce si de guma.El face bani si ca face o poza pe cand tu? Asa ca zi.De unde pana unde te crezi in stare sa comentezi?

| ƒαηтαѕу a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai ma du-te...ce comentezi tu de casa mea? Esti exact ca mine cand am pus intrebarea.Comentezi de ceva ce nu stii. Daca ai fi fost DESTEAPTA ai fi citit comentariul pus de mine si ultima propozitie din intrebare.Inteles?

| anonim_4396 explică (pentru ƒαηтαѕу):

Si daca ti-ai cerut scuze ce...

| anonim_4396 explică (pentru ƒαηтαѕу):

Mare chestie schimbat intrebare.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

As fi raspuns daca ar fi luat cel care spune cel mai rau lucru funda, nu cel mai rau lucru.
Toti idiotii se iau de un singur idiot, crezand ca ei ii sunt superiori lui.

| iKeel a răspuns:

Probabil dacă ar cânta rap, ca în melodia asta ar ajunge mai sus.

http://www.youtube.com/watch?v=oSSRi5rc8BQ&feature=colike

| umbrax a răspuns:

I-as taia limba sa nu mai cante niciodata

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Doamne fereste! Cred ca asa ajunge Romania de rapa. Nu-mi vine sa cred cata ura puteti avea pentru un om, si el nu v-a facut nimic... In loc sa urati criminalii si raufacatorii, voua va arde de un singur om. De 3 ani incoace numai intrebari din astea am vazut pe T/A. O intrebare inteligenta si amuzanta nu am putut sa vad si sa ma bucur ca exista oameni care au simtul umurolui. Ia-ma Doamne ca nu mai rezist...

| 000MadMAX000 a răspuns:

Bai imi poti explica si mie de unde atat ura? Ce aveti toti cu el frate? Ce va facut ma? Doamne e incredibil, se pare ca instinctul de turma isi face bine mereria, ce e cu voi oameni buni? Eu sunt baiat am 18 ani si imi place cum canta si cum se imbraca.Ce cu ura asta?

| Elenutxz19999 a răspuns (pentru 000MadMAX000):

Ma mir cred ca esti primul baiat emo care il agreaza =]]]]]]

| 000MadMAX000 a răspuns (pentru Elenutxz19999):

Da pai faza e ca nu am nimic cu el, canta ok, adica se straduieste.

Ai zis bine se straduieste =]]]]]]].Eu sunt mai mult cu hip-hopul, rap si rockul el nu e pe lista mea din pacate

| 000MadMAX000 a răspuns (pentru Elenutxz19999):

Pai da si eu la fel, nu il ascult asa, dar nici nu am nimic cu el

Eu pur si simplu nu-l suport, poate si tu cand vezi un om poate nu-ti place fata lui chiar daca nu ti-a facut nimic, nu>Adica ai tendinta sa-l ocolesti fara sa-ti fi dat un motiv happy

| a răspuns:

Hey! Poi... daca l-as avea pe Biber in camera la mine laughing cred ca l-as pune sa ii spuna broscutei mele din plus (Puffy) ca o iubeste, si ca nu poate trai fara ea...si s-o sarute pasional (desi cred ca broscuta il va ignora) in timp ce eu il filmez (si filmuletu sa ajunga pe internet/ you tube)! laughinge destul de bun? Ca vad ca pana acum n-ai dat funda! Aaa, astept-ai sa-ti raspund eu, nu? Ca sa-mi dai mie FUNDA love struck! laughing

| oliviaaa a răspuns:

L-as lega de scaun as cumpara sidiurile lui si las pune sa le manince sau li-as da foc de fata lui, as cumpara un pachet de gume de mestecat leas mesteca si i leas lipi de par, si la urma as da drumul ciinelui vecinului in camera...

| ツDiana a răspuns:

I-as tunde freza.

| swagMeOutBitch a răspuns:

Mie mi se pare foarte urat..canta bine, nimic de zis.probabil tu esti atat de disperata incat te gandesti k o sa vina ala in camera tastraight facesa fim seriosi

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Oh God, why? Ce drecu' tot aveti cu JB? Sincera sa fiu, are fata si vocea de fata si nu-l pot suporta. Insa nu cred ca ar trebui sa te iei de el, pentru ca n-a facut nimic rau. De ce nu stiti sa folositi simtul umorului cum trebuie?

| Rooobi a răspuns:

Eu n-am nimic cu ala doar ca nu-l suportlaughing are melodii nasoale are o fata de fata si e ofticant in tot ce face.

| ana233 a răspuns:

Poate nu-s la subiect, dar n-am nimic cu baiatul.Il ador!
Si asta nici mama nu mi-o poate schimba! rolling on the floor

| FlameHaze a răspuns:

De ce dracu' vă luaţi de el? Ce, el nu îi om şi cum pana mea să fie gay dacă îi cu Selena.
OMFG, ce oameni straight face

| ƒαηтαѕу a răspuns (pentru FlameHaze):

Citeste ma si comentu meu inainte sa comentezi aiurea! thoamne ce oamenilaughing

| skrillex79 a răspuns:

L-as lasa insarcinat rolling on the floor laughing Vreau un copil cu el pentru ca il cheama Biberon (Justin Biberon).

| Elenutxz19999 a răspuns (pentru skrillex79):

Eu ii zic JIGODIE RIVAR =]]]]]] tot pe acolo

| ƒαηтαѕу a răspuns:

Hai ma gata!
Am pus intrebarea asta ca sa vad cati hateri sunt pe TPU.ro
Mie imi place de J.B si cum canta si cum arata.
NU e gay, NICI fata!
Eu sincer il ador!
Okay? Nu's hater! Is belieberlaughing

| SweetyღGirl a răspuns:

L-as intreba TOT despre selena.

| SomeRandomDude a răspuns:

Justin Bieber=Gay daca las prinde in camera mea l-as baga in tomberon.

| KingMidas a răspuns:

Roby996, cum adica "are o fata de fata"

girl de girl
sau face de girl?

| Elenutxz19999 a răspuns:

Da am auzit chestii de genul,, Vai daca nu-l suporti esti geloasa pe el'' NU NU SUNT, pur si simplu nu imi place fata lui si vocea lui, e o problema cu acest lucru?

| ozzy1997 a răspuns:

L-as pune sa cante in duet cu Fuego.

| kriskiky a răspuns:

Sunt in totalitate NU de acord cu tine.

Daca l-as prinde in camera...OOOO..si-ar dori sa nu existe chestii ascutite in casa!

| darko13 a răspuns:

L-as da afara.

| Cree a răspuns:

Pai eu sincera sa fiu justin bieber mi se pare ca arata ca o fata straight face si n.o spun din rautate. mie chiar imi place cum canta si mi se pare ca are un caracter ok. dar parca.i lipseste masculinitatea.

| Anoniminanonimat a răspuns:

I-as lega un siret de gat si l-as atarna de burlan