Inspectorul, ajungand la spitalul de nebuni, este intampinat de doi dintre acestia cu o roaba. Poftiti in taxi! Le-a facut jocul si ajunge astfel la cladirea directorului. Va costa 20 de lei, declara un nebun din cei doi. Bine, bine, poftiti! Discutand cu directorul, la un moment dat dl inspector ii povesteste faza cu taxiul. La care directorul se plesneste cu mana peste frunte si exclama: Fir-ar sa fie, iar au sarit studentii gardul!
- Bula, ce e patria?
- Nu stiu domnule sergent!
- Esti prost Bula!
- Ioane ce e patria?
- Patria e mama mea!
- Foarte bine Ioane!
- Bula, ce e patria?
- Patria e mama lui Ion!
- Ba nu Bula! Patria e si mama ta! Ce ai inteles Bula?
- Sunt frate vitreg cu Ion
La scoala, profesoara lui Bula da clasei drept tema, o propozitie cu expresia "mama e numai una".
Urmatoarea zi la scoala profesoara ii intreaba pe colegii lui Bula ce propozitii au facut cu "mama e numai una":
- Ionel, tu ce ai scris?
- Pai, cand am fost bolnav mama a stat tot timpul langa mine, mama e numai una.
- Bravo!
- Dar tu Geogele, ce ai scris?
- Cand nu stiam sa fac un exercitiu la matematica mama m-a ajutat, mama e numai una.
- Excelent!
Insfarsit a venit si randul lui Bula
- Si tu, Bula, ce ai scris?
- Pai eu cand am ajuns ieri acasa, imi era tare foame si am intrebat-o pe mama ce e de mancare, iar ea mi-a zis ca sunt doua chiftele in frigider, am deschis frigiderul si am strigat:
MAMA, E NUMAI UNA!
O blonda celeilante :
Fata eu cred ca masina asta e stricata!
De ce?
Are 3 pedale si eu am numa 2 picioare.
.
Ce le zice o blonda copiilor sai?
Am luat de la gura sa va fac pe voi.
.
Care este diferenta dintre o blonda si o gaina?
Gaina sta linistita pe oua
.
Iti dai chilotii jos, iti periezi flocii, apoi ii mirosi, daca miros urat te speli si apoi date cu balsam, freacai de perete repede timp de 1 minut si pune langa un balon sa vezi ce se intampla.
Esti frumos/frumoasa... daca nici asta nu te face sa razi in hohote, nu stiu ce altceva te-ar putea inveseli.
Adolpxe av un jasem tseca dnâc ănâp izâr.
Râzi până când acest mesaj nu va exploda.
Cica a ras la ala liliacALB in hohote.
frate, daca chiar n-ai ce face, stai acasa pe curu' tau pe scaun si razi asa de nebun...
OoOaddyOoO întreabă:
Julyly2089 întreabă: