| PaPi a întrebat:

Cine reuseste sa-mi ridice dispozitia primeste funda! Poate fi orice, video/muzica/povesti...(teste inclusiv)

8 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Www.bancuri.biz

| Muflă a răspuns:

*vine cu macaraua şi îi ridică dispoziţia lu' Nickye*
Şefu', da' unde pisica mea o pun că m-aşteaptă şi pă mine muierea şi copchiii p-acasă...

| theorizer a răspuns:

Esti aici de mai mult de doua luni si ai raspunsuri cat pentru o zi, nu stiam ca zombie au dispozitie

| PaPi explică:

La ora asta sa chem un prieten? hmm... n-am pe cine sad toti dorm

| AngelaZero a răspuns:

I-ati o punga de chips-uri si uitate la "the grown-ups" "superhero movie" sau "due date" apoi cheama-ti un prieten si cititi niste bancuri de pe http://topfun.ro/.dupa ce pleaca el, asculta ceva melodii sa te faca sa zambesti...de unde sa stiu eu. un simplu sa-ti aduci aminte de copilarie sau un spike sa te gandesti cat de idiot poate fi ala la ce versuri geniale scoate...stai la o serie de amintiri palcute pe muzica veche si ai grija sa nu stai pe stomacu gol. cand te bagi in pat ia-ti un ceai cald si o plapuma moale si asculta muzica in surdina visand cu ochii deschisi.

ok, daca nu merge baga douaj` de tigari, ia`ti 2 beri, baga un rock la maxim si pun`te pe ciuruit zombi aka fraieri. :D

| jolidon a răspuns:

Http://www.1man1jar.com/ asta sigur iti va ridica moralul priveste pana la capat

| jolidon a răspuns:

Am gasit-o pe bashed craiova forum. vorbeau doi tipi despre asta. a fost o experienta socantalaughing eram mai multi amici la pc si am dat click. dupa juma de ora in care se incarca am vazut filmuletul si am ramas socatilaughing