Hai sa dam mana cu mana, Cei cu 4 la romana, Si cu 2/ la geografie, Da-o’ncolo de chimie. Hai sa copiem vecine, Vino-ncoace langa mine, Da fituica la un loc, Amandoi sa avem noroc. Amandoi uram franceza, Amandoi uram engleza, Mate chiar ca ne framanta, Si diriga nu ne-ncanta. Unde-i unul nu-i putere, La suflat si copiere, Unde-s doi puterea creste, S-apoi nota se mareste.
hai sa dam mana cu mana toti betivii din comuna, sa-nvartim hora betiei pe podedaua berariei.
Unde-i unul nu-i putere la capacul de la bere, unde-s doi puterea creste si butoiul se goleste.
a venit vacanta, cu trenul din franta.Cartile pe foc, sa nu mai citim, ca ne imbolnavim.
CREATIE PROPRIE:
pentru sanatatea dumneavoastra evitati consumul de scoala teme si invatat
frunza verde de lamai ma doare fix in calcai ca nu-s eu pe locul intai
Hai sa dam mana cu mana, Cei cu 4 la romana, Si cu 2/ la geografie, Da-o’ncolo de chimie. Hai sa copiem vecine, Vino-ncoace langa mine, Da fituica la un loc, Amandoi sa avem noroc. Amandoi uram franceza, Amandoi uram engleza, Mate chiar ca ne framanta, Si diriga nu ne-ncanta. Unde-i unul nu-i putere, La suflat si copiere, Unde-s doi puterea creste, S-apoi nota se mareste.
Compus de mine:
"Mai am un viiis: sa n-am de scris!
Probleme pot sa aaam, doar la mate sa nu aaam.
Ma doare fix in coateee de tema de la mateee."
Ai mei,ai mei,ai mei, ai mei, nu au avut habar, cat de greu, cat de greu, cat de greu e sa fii scolar.funda?
Ai mei,ai mei,ai mei,nu au avut habar, o o o o, cat de greu, cat de greu, cat de greu e sa fii scolarfunda?
Julyly2089 întreabă: