Hai sa dam mana cu mana, Cei cu 4 la romana, Si cu 2/ la geografie, Da-o’ncolo de chimie. Hai sa copiem vecine, Vino-ncoace langa mine, Da fituica la un loc, Amandoi sa avem noroc. Amandoi uram franceza, Amandoi uram engleza, Mate chiar ca ne framanta, Si diriga nu ne-ncanta. Unde-i unul nu-i putere, La suflat si copiere, Unde-s doi puterea creste, S-apoi nota se mareste.
hai sa dam mana cu mana toti betivii din comuna, sa-nvartim hora betiei pe podedaua berariei.
Unde-i unul nu-i putere la capacul de la bere, unde-s doi puterea creste si butoiul se goleste.
a venit vacanta, cu trenul din franta.Cartile pe foc, sa nu mai citim, ca ne imbolnavim.
CREATIE PROPRIE:
pentru sanatatea dumneavoastra evitati consumul de scoala teme si invatat
frunza verde de lamai ma doare fix in calcai ca nu-s eu pe locul intai
Compus de mine:
"Mai am un viiis: sa n-am de scris!
Probleme pot sa aaam, doar la mate sa nu aaam.
Ma doare fix in coateee de tema de la mateee."
Hai sa dam mana cu mana, Cei cu 4 la romana, Si cu 2/ la geografie, Da-o’ncolo de chimie. Hai sa copiem vecine, Vino-ncoace langa mine, Da fituica la un loc, Amandoi sa avem noroc. Amandoi uram franceza, Amandoi uram engleza, Mate chiar ca ne framanta, Si diriga nu ne-ncanta. Unde-i unul nu-i putere, La suflat si copiere, Unde-s doi puterea creste, S-apoi nota se mareste.
Ai mei,ai mei,ai mei, ai mei, nu au avut habar, cat de greu, cat de greu, cat de greu e sa fii scolar.funda?
Ai mei,ai mei,ai mei,nu au avut habar, o o o o, cat de greu, cat de greu, cat de greu e sa fii scolarfunda?
Julyly2089 întreabă: