Pai, animeul Kuroshitsuji, sau Black butler, sau majordomul negru sau cum vrei tu sa-i mai spui, este super mega extra ultra incredibil.
Ciel este foarte inteligent, nu stie nici sa se lege la sireturi, sa se îmbrace, sa-si aranjeze parul sau sa-si daca baie fără Sebastian. Pe scurt, un fel de baiatu' lu Sebas. Si garda reginei.
Sebastian... No commmmmennnt. Cel mai tare de acolo, inteligent, iubirea vietii lui Grell si mami pentru Ciel.
Face totul cu precizie si are o tactica incredibila de a rezolva cazurile.
Fără el lumea se duce naiba.
Taci, trebuia să mă răzbun pe Crucifieđ fiindcă a zis că ţi-am furat avatarul. =]]]]]]
Sincer, am zâmbit când ai zis că nu ştie să-şi lege şireturile. Nici eu nu ştiu. :3
Adica el e cauza pentru care lumea se duce rau? Daca fara el e rau, inseamna ca el este fratele lui naiba? Si daca nu ar fi el, s-ar supara si ar impinge lumea spre el? Fi si tu mai explicit.
Ciel=emo shota, maidanezul reginei.
Sebastian=the nigga, cioara, mamica.
Kuroshitsuji=un anime ce ar fi trebuit sa fie yaoi hard, dar ideea a fost abandonata, deoarece se spunea ca o sa se vanda mai bine fara yaoi.
Asa ca, fangirls, Sebastian e pentru Ciel cum e Ciel pentru Sebastian.
Adică el e cel care salvează lumea. Fără el, adică daca nu ar fi el, lumea ar fi distrusa. Mai clar de atât nu pot sa fiu.
Deci, e o bomba in lume si el e singurul care stie sa o opreasca?
Nu s-ar duce naiba, nu fi pesimist...s-ar duce pe *** )))
Adyy5 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: