Azii? tampitii de vecini. cum eu nu sunt toata ziua acasa s-au gasit sa dea vina pe mine.
1 ca se arunca mucuri de tigara pe scara: eu nu fumezi si imeni din casa nu fumeaza
2. ca mi-au cazut rufe pe jos de la vant si nu le-am strans: mie nu mi-a cazurt nimic, ps: daca imi cadeau hainele de marca fii sigur ca le luam.
3. in casa in care urmeaza sa ma mut mi-au taiat lumina: acolo nu locuieste nimenim deocamdata deoarece este in constructii. un tampit ce a citit contuarul a gresit si mi-a venit o facura de 11.000 de euro! incredibil, credeam ca fac infart cand eu am consumat doar 6 kilovati luna trecuta.
inca sunt nervoasa sim de asta am intrat aici sa-mi mai treaca. pup.
De dimineata in drum spre metrou am fost calcata pe picior... Dupa aceea m-am hotarat sa merg cu R. A. T. B-ul, nu cu metroul si s-a blocat in trafic...Deci pentru mine este o zi normala, cu cativa nervi dar trec repede...... A si sa nu uit! Prietenul care am vorbit sa ne intalnim la un suc si a intarziat 30 de minute! Ce nervoasa am fost, saracul!
P. S:asta s-a intamplat ieri, azi este o noua zi, o noua provocare!
Pa, pa!
Cei de la transportul public, am ajuns tarziu la munca din cauza lor ca nu mai termina odata reforma la metro(locuesc in Madrid)
O prietena...pentru ca mi-a zis sa ies afara... dar cand mi-a zis sa ies afara eu atunci mancam...si i-am zis ca peste 30 de minute voi ieshi... iar cand am eishit era la o alta prietena...si m-a enervat rau
Deocamdata nimeni, dar mai e pana se termina ziua.
Cine stie care se trezeste sa ma ennerveze pe mess... !
Pisica... a facut pipi pe puzzle meu din cutie...credea k e nispul ei...si s-a arsde la pipi...nu mai pot continua sa-l fac... puzzle de 2000 de piese.si eram aproape spre sfarsit...
P. S:Imi dai 500 de mii sa-mi iau altul.asa imi trec nervii!
Inca nu m-am enervat azi adr cand am citit intrebarea ta, am inecput sa ma gandesc: "cum adica nu m-am enervat azi? in fiecare zi ma enervez din ceva?" Si uite asa... m-am enervat) Deci, cred ca tracky m-a enervat
Intrebarea asta se vrea a fi un mod amuzant de a-ti descarca nervii!
Deci astept raspunsurile voastre pline de durere
Pai.4 din 5 profesori.la care pot adauga si oameni care au facut-o poate fara intentie.si.Laura.
Tata si soramea ma enervat pentru ca nu s-a dus dupa huse in masina ...ma duceam eu... dar eu nu am cheie de la garaj
De dimineata ma enervat sora mea... nu a vrut sa mearga la garaj dupa husele din masina ...pentru ca era la perietenul ei si nu a vrut sa vina acasa .mergeam eu la garaj dar eu nu am cheie...
! Buna intrebare`.
Pai azi ma inervat doctoritza` si prietenu` pentru ca spunea ca o sa ma sune ` si inca nu m-a sunat !
Julyly2089 întreabă: