Ai dreptate e macar un om normal in lume...Mai bine il punem sa vina aici in Romania si ill punem sa manange mamalugutza si slaninutzape urma il bagam cu capu in balegar, apoi il ducem la castelul bran si vine dracula si il sperie de nu mai poate si o sa`si piarda vocea pe urma ii zicem sa mearga la Guta ca sa auda cum canta si sa-i vina rau sa vomite apoi il lducem la basescu si boc
ca sa vada cati bani au(adica bani tari pe care ar trebui sa-i avem noi)
si nu in ultimul rand.(tobele)il lpunem in fund la Vacaaaa si ii zicem sa canta manele
Funda
Ai si tu mila, jumatate de Romanie v-a ramane in doliu =)
Si ma refer la puştoaicele de 10-12 ani!
.
Hooo...sa vazi cum sar fanele ca niste turbateeeeee
Eu as vrea sa vina in Romania, sa il sufoce fanele...macar sa moara cu gandul impacat)
@Married
Mda...eu am 11 si pot sa-ti jur ca nu sunt fana
Fanele tac si fac
cate un stupid si nefolositor la fiecare raspuns
Frate cei care dau nefolositor, stupid mai usor ca sunteti prosti rau.Nu il suport pe cacatul asta cu ochi de biberon, sper sa se sinucida!
Şi uite aşa se organizează crime pe TPU. Dacă aveţi noroc, o să fiţi invitaţi şi la Otv.
Ma bucur ca sunt oameni care gandesc la fel p-aicea! dar eu as propune spanzurarea palestiniana sau arderea pe rug...
O idee excelenta... dar cred ca ar fi mai dragut daca l-am determina sa se sinucida...asa nu o sa fie nimeni considerat vinovat
Il spanzuram de balustrada terasei de la Inter. Taiem funia si cade in gol.Pana ajunge jos il impuscam, dar nu in cap, ca sa fie constient cand o sa-l loveasca metroul.
Just sayin'.
Sunteti nebuni. jb e cel mai tare
si nu imi pasa daca primesc stupid :-l
Sa il punem intr-o cutie de cadou => un sicriu => il bagam in pamant si gata am rezolvat. Il tot batem la cap cu chestii ca nimeni nu-l place etc. si asistam la sinucidere Sa`l legam de un copac si sa taiem copacul (cu C-D-M cu tot) si ce ramane dam la caini Sau in aruncam in foc si dupa aia ii bagam cenusa la congelator si dam inghetata fanilor sa o manance
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: