X=5y si z=x*x rezulta ca consucatorul=soferul, din asta rezulta ca varsta soferului=varsta mea, respectiv varsta ta daca tu esti conducatorul.
Prima satie... x calaori.
Mai bine nu-ti mai bate capul cu problema asta de logica si pune mana pe o carte de Lb romana.
Ar cam trebui să-ți schimbi numele că oricine are boss la nume e considerat un cocalar infect analfabet și virgin.
Sa sti ca ai dreptate, pentru ca si eu am 13 ani si pot sa pun niste intrebari de ori vrei sa-mi dai o mare palma ori te gandesti 10.000 de ani si tot nu poti sa-mi raspunzi.
Te regasesti printre randurile de mai sus sau ti-au murit laudatori? Evit pe cat posibil oamenii de genu tau,n-are rost sa stau sa-ti explic acum cum sata treaba, dar iti zic pe scurt.Te crezi si pretinzi ca esti inteligent/a? Asta denota un om slab si fara caracter, macar de putina modestie dai si tu dovata!
Din pacate mi-au murit.
Nu ai vrea tu sa ii inlocuiesti?
Chiar de as vrea nu pot sa te incurcEsti genu de fata de care ma indragostesc la prima vedere+ca ai un caracter care ma atrage:XSa nu uiti de intrebarile filosofice, alea de care vorbeai mai sus
Sper, dar la ce ceata e in mintea mea acum gandesc intr-un fel, si duoa jumatate de ora imi dau seama ca am gresit si trebuie cumva sa remediez. Ah si ma scuzati ca v-am vorbit cu "tu". Deci dumneavoastra daca ati putea sa-mi iertati greseala ar fi ok ca sa fiu sigura ca nu supar pe nimeni.
Dumneavoastra?!Asa batran ma crezi? Nu cred ca ai suparat pe nimeni, asa ca nu te stresa cu asta:
Ei, batran in nici un caz . Poate aratos .
Pai atunci nu mai vorbi cu "Dumneavostra", ma faci sa ma simt batranAratos? Normal, am ochi albastriVezi ce modest sunt?!
Bine tu!
Julyly2089 întreabă: