Genial! ...ca de fiecare data. Melodia a completat cu succes aceasta poveste. M-am simtit ca la premiera Titanic-ului. Foarte emotionant, foarte tare... Desenele sunt tot mai profi, iar povestile - tot mai interesante. Ai evoluat foarte mult. Bravo!
Multumesc, Cretaker (pentru tot)! You are the best!
Are dreptate TudorrrrHoHoHo. Intr-adevar, la sfarsit scrie:
"...sau mai continua? cine stie.".
Mersi, Cretaker (pentru speranta)!
Oh, holly LOL! a fost dragut... mi-a placut
ce fata i-ai dat brigaelei a fost neasteptat... cum ai putut face un asemenea final?o sa o pierzi pe Ilovecretaker
Sarbatori fericite, Cretaker! let the Holly LOL be with you!
Tare! A fost super dragut bine realizat dar ma asteptam la alt sfarsit din parea taoricum super dragut! Bv! Data viitoare pot sa apar si eu-
Baieti, tocmai jucam LittleBigPlanet si trebuie sa va spun ca, creeaza dependenta, e 4:15 si inca joc.
De asemenea, meh, nu stiu despre comic.
Poate or mai aparea, altele, new fresh storyline/plot
>pot face TPU The Movie 2 : Reintoarcerea?
prin 'pot face' se intelege ca te ocupi tu de TOT. (Desenat, povestioara, cam tot tacamul)
Ceea ce eu unul sunt chiaaaar de acord.
Chiar daca ai incetat(sau nu) cu TPU:The Movie...ai face bine sa ne mai bucuri si cu alte creatii in continuare
Craciun fericit!
Foarte frumos finalul...baiatul asta se perfectioneaza pe zi ce trece omule, pe zi ce trece...
In sfarsit a aparut si ultima parte (desi nu vrem sa fie ultima!) e soOperb aa... Sarbatori fericite si la multi ani!
Nu am crezut ca ai putea sa introduci in filmuletul acesta care nu iti aduce bani, doar satisfactie, atat adevar! esti cel mai bun. sarbatori fericite tuturor>
Super! Vai de mine, bestiala partea a-6-a!
Nu am aparut in ea, dar mi-a placut mult de tot...
Merry Christmas, Cretaker! Poti sa faci pana la partea 100?
Te rugam! [bine, am luat-o razna]
Craciun fericit!
Am copiat imaginea, si am editat partea cu "sfarsit". Intradevar, scrie "poate mai continua, nu stiu" sau ceva in genul...
Oricum, daca se termina, pot face TPU The Movie 2 : Reintoarcerea?
Cretaker explică:
>pot face TPU The Movie 2 : Reintoarcerea?
prin 'pot face' se intelege ca te ocupi tu de TOT. (Desenat, povestioara, cam tot tacamul)
Ceea ce eu unul sunt chiaaaar de acord.
>Ma bag. De revelion, cred ca e gata.
Http://img84.imageshack.us/img84/83/lolgd.png
Just saying.
I made a promise.
Oricum, nu ma compar cu tine, cretaker.
Craciun Fericit! Si eu pe acolo prin comic Bravo Cretaker si mersi ca m-ai bagat si pe mine. Sarbatori Fericite la toti!
Bravo, Cretaker.Ai reusit din nou sa ne inveselesti ziua.Iti multumim si sarbatori fericite!
Julyly2089 întreabă: