Genial! ...ca de fiecare data. Melodia a completat cu succes aceasta poveste. M-am simtit ca la premiera Titanic-ului. Foarte emotionant, foarte tare... Desenele sunt tot mai profi, iar povestile - tot mai interesante. Ai evoluat foarte mult. Bravo!
Multumesc, Cretaker (pentru tot)! You are the best!
Felicitari, chiar ma asteptam la alt sfarsit, dar asta rupe
Si, Lol. Ce a patit poza ta? Daca nu se mai excita ilovecretaker cand te vede? Ce'o sa te faci atunci?
Wow, un sfarsit destul de dragut. Ma asteptam la ceva gen lupta s-a incheiat, binele a castigat si toti merg acasa. Si cand te gandesti ca totul a fost un vis, eh. xD
-uhh- Astept sa vad comm-uri gen : ''Un cadou mai frumos nu puteam primi de Craciun.". I'm so looking forward to it.
So, thank you for taking your time to finish it. =) Btw, your new profile pic is cute. ^^
NUUUU( nu mai pot sa o vad poti sa mi-o trimiti si mie prin mesaj? pls? pe fisier.ro sau sendspace sau orice? te rooog
Mda, mi-ai întrecut aşteptările.
Un final mai gheu nici că-i puteai da.
Felicitări şi toate alea pentru calitatea desenelor şi pentru partea a 4-a şi a 5-a.
Primele două şi mai ales asta, ca mesaj au fost foarte-foarte slabe.
În fine.
Succes în continuare!
You're a genius. haide, cate un movie in fiecare zi de craciun, in loc de bonuri de masa ( si unul mai speșăl de anul nou) ,
ca sa nu mai zic de Paște.
Sarut mana ca m-ai bagat si pe mine in comic(am spus eu orice personaj si chiar mi-a placut ce am fost), multam si sa mai faci sute de comicuri(ai un viitor stralucitor in fata)
Bravo... Mancam cartofi prajiti si cand am citit faza cu tigara si berea am scuipat de am patat perdeaua
Frumos inceput, frumos final...
Mai asa, in spiritul craciunului
Merry Christmas!
Mi-a plăcut faza cu utilizatorul "justinel1999". O treabă bine făcută! Felicitări şi sărbători fericite!
Foarte tare! nici nu ma asteptam la asa un sfarsit...si spui ca mai continua sau nu?
Woow chiar nu ma asteptam la asta, e superb mai ales faza aia, tu te asteptai sa fii userul anului, dar de odata, NOname, nu te'ai suparat, doar e craciunul, si sincer merita locul[felicitari ei!]
esti ff talentatsh un sfarsit super ma asteptam sa fie ceva cu batalie si sa va impacati de craciun.
Foarte frumos... faza cu bere si tigara a fost FOARTE COMICA!
Sarbatori fericite, si bafta in continuare!
Esti un bun regizor!
@CretăcărSpuneHoHoHo, te sfatuies sa mai faci de acum inainte multe benzi din acestea desenate pentru ca, esthy zooppeer talentat.Mult noroc
Chiar nu ma asteptam la un asemenea final
Foarte epic
@tudorrrr dupa ce ca l-ai copiat pe Cretaker pana la cer nu stiu cum de ai pretentia sa mai apari si in comic =\
Julyly2089 întreabă: