| Cretaker a întrebat:

Craciun fericit, lol.

http://img535.imageshack.us/img535/1120/tpumoviepart6.pn g

also, additional bonus music: http://www.mediafire.com/? mjhc8s4taus5c7h

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Genial! ...ca de fiecare data. Melodia a completat cu succes aceasta poveste. M-am simtit ca la premiera Titanic-ului. Foarte emotionant, foarte tare... Desenele sunt tot mai profi, iar povestile - tot mai interesante. Ai evoluat foarte mult. Bravo!
Multumesc, Cretaker (pentru tot)! You are the best!

83 răspunsuri:
| QuadruplePersonality a răspuns:

Felicitari, chiar ma asteptam la alt sfarsit, dar asta rupe smug

Si, Lol. Ce a patit poza ta? Daca nu se mai excita ilovecretaker cand te vede? Ce'o sa te faci atunci? straight face

| Fiction a răspuns:

Nu merge crying

| 인스피릿 a răspuns:

Wow, un sfarsit destul de dragut. Ma asteptam la ceva gen lupta s-a incheiat, binele a castigat si toti merg acasa. Si cand te gandesti ca totul a fost un vis, eh. xD

-uhh- Astept sa vad comm-uri gen : ''Un cadou mai frumos nu puteam primi de Craciun.". I'm so looking forward to it.

So, thank you for taking your time to finish it. =) Btw, your new profile pic is cute. ^^

| DeeDee a răspuns:

NUUUUcrying( nu mai pot sa o vadcrying poti sa mi-o trimiti si mie prin mesaj? pls? pe fisier.ro sau sendspace sau orice? te rooogcrying

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Mda, mi-ai întrecut aşteptările.
Un final mai gheu nici că-i puteai da.
Felicitări şi toate alea pentru calitatea desenelor şi pentru partea a 4-a şi a 5-a.
Primele două şi mai ales asta, ca mesaj au fost foarte-foarte slabe.
În fine.
Succes în continuare!

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Felicitari! (cum zice micuțu Will)

| xSoaked a răspuns:

O paranteza rolling on the floor

| zalisa a răspuns:

You're a genius. haide, cate un movie in fiecare zi de craciun, in loc de bonuri de masa laughing ( si unul mai speșăl de anul nou) laughing,
ca sa nu mai zic de Paște.

| odudăcoaptă a răspuns:

Am aparut intr-un final!

| odudăcoaptă a răspuns:

Lxa, eu sunt iustineltongue

| odudăcoaptă a răspuns:

Sarut mana ca m-ai bagat si pe mine in comic(am spus eu orice personaj si chiar mi-a placut ce am fostbig grin), multam si sa mai faci sute de comicuri(ai un viitor stralucitor in fata)

| odudăcoaptă a răspuns:

Sa moara gibailan, ca tare am mai rastonguelaughing

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Prea frumoshee hee

| dsadasdsada a răspuns:

Stf, arat mai bine in realitate. rolling on the floor

| BackAgainToTPU a răspuns:

Bravo... Mancam cartofi prajiti si cand am citit faza cu tigara si berea am scuipat de am patat perdeaua laughing
Frumos inceput, frumos final...
Mai asa, in spiritul craciunului happy
Merry Christmas!

| a răspuns:

Awesum.

| Lxa a răspuns:

Mi-a plăcut faza cu utilizatorul "justinel1999". O treabă bine făcută! Felicitări şi sărbători fericite!

| midnight a răspuns:

Foarte tare! nici nu ma asteptam la asa un sfarsit...si spui ca mai continua sau nu?

| Ady93 a răspuns:

Dude, this was freakin epic!

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Super, un sfarsit superb, bravo!

| OneMoreChance a răspuns:

nu mergeee crying( dar cred ca e genial happy

| FaraNumeNuoah a răspuns:

Woow chiar nu ma asteptam la asta, e superb mai ales faza aia, tu te asteptai sa fii userul anului, dar de odata, NOname, nu te'ai suparat, doar e craciunul, si sincer merita locul[felicitari ei!]
esti ff talentatwinkingsh un sfarsit super ma asteptam sa fie ceva cu batalie si sa va impacati de craciun.

| FaraNumeNuoah a răspuns:

Soooper

| change12 a răspuns:

Fara chiloti...

| MagicSmile7 a răspuns:

Super istorioara, bravo.Craciun Fericit si tie!happy

| IronHere a răspuns:

Foarte frumos... faza cu bere si tigara a fost FOARTE COMICA!
Sarbatori fericite, si bafta in continuare!
Esti un bun regizor!

| CristinaLăvMucAnonim a răspuns:

@CretăcărSpuneHoHoHo, te sfatuies sa mai faci de acum inainte multe benzi din acestea desenate pentru ca, esthy zooppeer talentat.Mult noroc

| MyruX_1125 a răspuns:

Mie nu-mi merge... poti sa mai trm odata linkul pe msj privat

| Madison a răspuns:

Chiar nu ma asteptam la un asemenea final happy
Foarte epic

@tudorrrr dupa ce ca l-ai copiat pe Cretaker pana la cer nu stiu cum de ai pretentia sa mai apari si in comic =\