| TiberiuFasole a întrebat:

Crezi ca e mai grea scoala cand esti baiat sau fata?

26 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că e mai grea şcoala când eşti redus mintal.
Deci băiat.
De fapt, am văzut fete mai proaste.
Nu ştiu. :c

| Ion_Ivanovici_1995 a răspuns:

Nu cred.

| anad a răspuns:

Daca te gandesti la cate kg are ghiozdanul sau rucsacul cu rechizitele necesare, da, pentru o fata e mult mai grea.

| TiberiuFasole explică (pentru anad):

Cand te gandesti ca fetele sunt favorizate atunci, da, pentru o fata e mai mult greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand esti fata

| TiberiuFasole explică (pentru anonim_4396):

Omg, ai revenit?
2.Argumenteaza te rog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Ca fata, iti faci prietene mult mai greu. Baietii sunt uniti.
Da, nu am plecat.

| Kyılε a răspuns:

Il recunosc pe atotputernicul SergiuBoss11 drept zeu!

Te rog, nu intreba :-}

| implant a răspuns:

Oh si ai venit aici sa te plangi ca n-ai invatat si-ai luat un 4, iar acum dai vina pe asa zisa favorizare? Naspa

| TiberiuFasole explică (pentru implant):

1.Fara suparare, dar ai avut vreodata macar la o materie media mai mare de 8?
2.La pariu ca sunt mai destept ca tine, cand tu te jucai in pauze eu faceam la mate in plus.
3.In 2 propozitii ai 2 greseli gramaticale. Trist.
4.Am fost in 9 ani, in 2 scoli, si n-a fost o clasa in care sa nu fie fetele favorizate+frate, tu discuti de parere? Cum naiba sa zici ca parerea ta e adevarata? Asa daca mie imi place inghetata cu X, si tie nu-ti place, inseamna ca esti prost. Sau cum vine?

| implant a răspuns (pentru TiberiuFasole):

1 nu, scuze, am doar FB
2 eu nu am pauze, sunt intr-o miscare continua
3 hai, arata-mi-le, ca-s curios
4 e vina alor tai ca te-au dat la niste scoli unde profesorii stiu doar sa favorizeze, crede-ma. in scolile mai "civilizate" iti zic eu ca nu-i asa

1.*aplauze, mi-ai dat mucul.
2.Adica n-ai fost la scoala? La scoala e obligatoriu sa fie pauza. Adica ori esti la o scoala ilegala, ori nu mergi la scoala.
3.A 2-a nu o mai stiu dar prima care am vazut-o din prima: "Naspa".
4.De unde stii ca sunt mai civilizate? Ai mers la scoala? Vezi ca incepe sa n-aiba sens.
Si n-ai raspunstongueareriile se discuta?
"Eniuei", n-am chef de cearta.

Si fiindca am vazut ca te legai de greselile mele gramaticale, ia uite:
http://i.imgur.com/QnA7WpH.png
mi-a luat mai mult sa decupez pozele decat sa gasesc greselile alea la tine-n raspunsuri. Si sa stii ca nu sunt un grammar nazi dintr-ala care imediat ce depisteaza o greseala incepe sa atraga atentia, dar vad ca tu insisti mult de tot. Daca vrei mai caut, oricum ma plictisesc, doar spune-mi in caz ca vrei

Deci sa inteleg ca eu am inceput faza cu greseliile? Eu doar am continuat-o, si o s-o termin. Tu mi-ai dat-o mie, eu ti-o dau tie inapoi.
">2015
>nu stii cine-s illuminati
tu macar 11 ani? "
Deci, intr-un mesaj:
2 greseli, ca n-ai scris cu litere mari. Uneori trebuie cu litera mica, dar iti uneori trebuie cu litera mare.
Acum, a 3-a greseala e "tu macar 11 ani?". Serios? Cum naiba?

Tu ai gasit 3 greseli la mine, dar ai gasit in 3 mesaje. Eu am gasit 3 greseli la tine, intr-un singur mesaj.

ioi, ce-avem noi aici
deci sa-nteleg ca MA OBLIGI (oh vai nu) sa scriu cu litera mare fiindca asa e mai "aesthetic", nu? si apropo, eu ti-as recomanda sa recitesti naibii ce scrii de vreo 2-3 ori inainte sa postezi, ca risti sa te scufunzi si mai mult in... in noroi, ca sa nu fiu rau. si aici ma refer la "dar iti uneori trebuie cu litera mare". foarte frumos ai insirat acolo cuvinte, de obicei asta se face la poezie ca sa iasa prozodia si rima, dar sa stii ca raspunsurile de pe TPU nu-s poezii, scuze.
legat de faza cu "tu macar 11 ani", vad ca nu te prinzi absolut deloc de sarcasm, nu? si nici la engleza nu esti prea bun (ca tot ziceai ca fetele ar fi favorizate; pai te-ai gandit ca poate doar au invatat, sau ai trecut direct la concluzii?). n-ai mai auzit in viata ta "do you even?" nu? nu? pai te las sa te gandesti cum vine aia tradus in romana si poate atunci vei dezlega misterul raspunsului meu
si ca sa-ti dau raspuns si la reply-ul precedent, ca n-am apucat:
"o scoala ilegala" mama mama mama, dar ce le mai inventezi, vad ca se arunca vorbe grele azi. pacat ca sunt niste insulte de copii de 12 ani, dintr-alea gen "mama ta e atat de grasa ha ha ha" sau "nu mergi la scoala esti tigan ha ha ha ce amuzant sunt"
in plus, cum e "naspa" o greseala? de cand?
cat despre faptul ca scriu cu litere mici, e o simpla alegere. daca vreau pot scrie si cu litere mari, doar nu crezi ca in lucrari scriu asa. trebuie sa fii idiot rau de tot sa crezi asta. ar trebui sa fii mai ingrijorat de greselile pe care tu le faci involuntar, m8
si da, parerile se discuta, normal ca se discuta. de ce nu s-ar discuta?

Iti place inghetata cu fructe de padure? Mie nu. Daca tie-ti place, e problema ta, nu trebuie sa ne certam. Wow... ai gasit o greseala intr-un raspuns, si eu am gasit 3 greseli in alt raspuns. Eu este mai bun, no? Ei bine, eu vreau tu sa zic tu ca tu este un mare eu trimite.
Cum naiba? Te iei de mine si tu ai 3 greseli gramaticale intr-un raspuns mic cat creierul... hai ca ma abtin. Eu ma retrag din cearta asta, te las pe tine sa castigi. Totusi, trebuie sa ai probleme incat sa zici ca tu castigai cearta, e evident ca eu te-am batut cu 3 greseli intr-un raspuns. Oricum, te las sa castigi, ca se vede ca daca nu castigi nu te lasi, frate. Eu te las, efectiv. Acum ai "castigat" cearta, multumita? Iti zic ceva: In viata trebuie sa inveti sa pierzi, altfel o sa pierzi tot.

mai, arata-mi tu mie greselile alea si da-mi niste motive plauzibile ca alea sa fie greseli.
parerile se discuta, crede-ma. parerea mea de exemplu ar putea fi ca allah e adevaratul creator, in schimb tu ai putea crede ca iisus e. putem dezbate asta si sa ne discutam parerile, nu? pai cum adica nu se discuta parerile atunci? pana la urma tot ce gandim e o parere. asta inseamna ca nu mai trebuie sa discutam deloc?

Nu, nu trebuie discutate nici pareriile despre religie.

| XxTerrorxX2 a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Ce maximuri i-ai dat laughing Acuma si tu te pui cu mintea cu un copil din clasele primare...

Atunci inseamna ca trebuie sa ramanem asa cum ne-am nascut, nu? fara sa stim nimic, fara sa aflam nimic nou sau sa stim si parerile altora. asta explica extrem de multe lucruri legate de tine, crede-ma.

Acelea nu sunt pareri, ci sunt (nu-mi vine acum cuvantul), hai sa zicem noutati. Parerea mea nu o discut cu altul, eu am parerea mea, dar eu mi-o schimb. El ma ajuta sa-mi schimb parerea cu niste noutati, dar nu-mi zice "Ba, ba, ba, ba, ba, ba esti urat, da-te naiba, hai sa-ti placa si tie inghetata".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de la caz la caz.
Eu zic ca fiecare avem avantaje si dezavantaje.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru TiberiuFasole):

n-are nici un sens ce-ai zis aici

| Geanin a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Scuze ca ma bag, dar (mesajul este in video):
. https://youtu.be/rpuXk2b4WlA?t=1m56s

| Copac13 a răspuns:

Nu stiu

| implant a răspuns (pentru Geanin):

https://www.youtube.com/watch?v=DggAXSv53Qc
uite, asta e pentru miner!

Întrebări similare