Din plin, indiscutabil a fost cel care a șocat o tara intreaga, in sfarsit anul asta a castigat cine merita nu ca anul trecut cand a fost o totala dezamagire
Bai, eu zic ca a meritat dar nu e mentalist exceptional... uitati-va la Dynamo pe net sau pe discovery duminica de la 12 la 14 reluare sau de la 20 la 22, el isi opreste inima fara sa clipeasca, a mers pe Tamisa, s-a teleportat, a trecut prin sticla, citeste ganduri, si multe altele...Si nu e fictiune
De acord cu tine.
Am uitat sa spun ca majoritatea trucurilor facute de Dynamo au fost explicate mai putin partile in care citeste ganduri...dar totusi iti trebuie multa multa munca si putin talent Si faza cu opritul inimii si eu o pot face: iti pui ceva sub brat de exemplu un telefon si strangi tare si se opreste pulsul la mana respectiva...iar aparatul ala e usor de pacalit: daca de exemplu pulsul de la mana e oprit si el il receptioneaza arata ca si cum tot ar fi inima oprita
DA imi place tipul ala Dynamo il urmaresti in fieacare duminica?
Eu nu apuc sa vad duminica naspa dar vreau sa-l vad neaparat.E cel mai cunoscut daca nu ma insel si mai tare om magician cum s-ar spune
Da stiu! eu il urmaresc duminica da la reluare.reluarea e intre 12-14 amiaza...si da e cel mai tare magician
Nu o sa-l ratez duminica asta.
Nu cred ca a meritat locul I. Explicatia trucului: http://www.scribd.com/......-au-talent
Nu stiu daca a fost facatura dar eu cred ca a meritat, pentru ca nu e asa de simplu sa iti opresti inima si acest spectacol a socat tara si s-a auzit pe tot globul pamantesc de la australia, in asia...
Mie nu mi si pare ca merita el. Adica totul se putea face dinainte, parerea mea e ca Mihai Petraiche trebuia sa i-as ape locul 1!
Enigmă întreabă:
DaciaRomania întreabă: