| MâţulMov a întrebat:

Cu toate ca T/A nu mai e ce-a fost, nimeni nu mai face un bine nimanui, si toti ne injuram, vreau sa face un bine pentru comunitate.
Puteti pune aici videoclipuri imagini bancuri desene vechi de pe Cartoon Network, fox kids jetix, episoadele voastre favorite din aceste desene vechi, jocuri pe care le jucati, intamplari haioase ale copilariei, orice.
Macar acum sa fim "Toti pentru unul" si "Unul pentru toti"(chiar daca nu asta e scopul la unu pentru toti)
Abia astept sa aud tot ce aveti de spus despre mininatele clipe ale copilariei.

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Bun, hai ca incep eu cu o intamplare, care cred eu ca e cat de cat haioasabig grin
Fiind in primul an de facultate, plina de emotii, mergeam la un examen, si ca de obicei eram in intarziere, pe cand sa ajung la tramvai, care era pe duca si el, am incercat sa fac un pas mai mare ca sa nu se inchida usile, si l-am facut cam prea mare si m-am dus pe burtabig grin
Mai eram cu o colega care in loc sa ma ajute sau sa ma sustina cat de cat, a inceput sa rada in hohote incat si cei care nu vazusera faza, s-au prins pe urma ce am patit, si colac peste pupaza, se mai trezeste si un spurcat de batran sa zica "incet domnisoara, incet" laughing
Iti dai seama, ca in capul meu la examen era numai cazatura si rusinea pe care am indurato apoi in tramvai, cand toata lumea se uita la mine si radea! cred ca a fost una dintre cele mai rusinoase intamplari din viata mea!batting eyelashes

13 răspunsuri:
| MâţulMov explică:

Si comicuri sau desene. am uitat sa zic.

Apache
| Apache a răspuns:

Si intrebarea asta a ta in care vrei sa faci un bine primeste 2 raspunsuri pana acum ...in timp ce una a lovejustibieber primeste 20
...trist,dar sincer cu parere de rau nu imi mai pasa

| GhostStar a răspuns:

Pai,eu joc crossfire europe, nu mai ma uit de 2 ani la desene, cand am deschis un praf cu miros neplacut la scoala

| AlinaaAli a răspuns (pentru Apache):

Ai dreptate!
Ma asteptam sa fie minim 20 de raspunsuri la intrebarea asta, chiar eram curioasa de ce o sa fie aici, si am ramas si eu uimita cand am vazut rezultatul happy
Pacat!

| PotcaPădurii a răspuns:

Nice, very nice...da' din pacate ideea e mai S.F. decat romanele pe care le citesc eu...

| MâţulMov explică (pentru Apache):

Vrei sa dai mai multe detalii despre intrebare?

| GhostStar a răspuns:

Din cate vad doar cei cu vechime au raspuns...very sad!

| MâţulMov explică (pentru GhostStar):

Asta e o intrebare numai buna de chat ca nimeni nu raspunde la ea, m-am chinuit cam 15 min sa scriu tot.

| XxBalonasheeXx a răspuns (pentru AlinaaAli):

Mda, si eu abia asteptam sa vad raspunsurile...
Mai ales ca, dupa mine, e o "intrebare" destul de buna...

| AlinaaAli a răspuns (pentru XxBalonasheeXx):

Printre cele mai bune, as spune euwinking
pentru ca mai nou la categoria asta, se face doar misto de Justin Bieber si de altii si se injura!

| XxBalonasheeXx a răspuns (pentru AlinaaAli):

Da... ce sa si faci
Cand pune una gen lovejustibieber o intrebare, toti raspund...
Dar cand pune cineva o " intrebare " buna... putini sunt aceea care isi gasesc cuvinte sa raspunda, sau, poate nu ii intereseaza

| MâţulMov explică (pentru AlinaaAli):

Ca sa nu ma mai intrebi de ce ti-am dat funda, tu esti singura care a raspuns.
Care a dat un raspuns mai ca lumea.

| AlinaaAli a răspuns (pentru MâţulMov):

Nu aveam de gand sa te intreb tongue
mersi tongue