Bun, hai ca incep eu cu o intamplare, care cred eu ca e cat de cat haioasa
Fiind in primul an de facultate, plina de emotii, mergeam la un examen, si ca de obicei eram in intarziere, pe cand sa ajung la tramvai, care era pe duca si el, am incercat sa fac un pas mai mare ca sa nu se inchida usile, si l-am facut cam prea mare si m-am dus pe burta
Mai eram cu o colega care in loc sa ma ajute sau sa ma sustina cat de cat, a inceput sa rada in hohote incat si cei care nu vazusera faza, s-au prins pe urma ce am patit, si colac peste pupaza, se mai trezeste si un spurcat de batran sa zica "incet domnisoara, incet"
Iti dai seama, ca in capul meu la examen era numai cazatura si rusinea pe care am indurato apoi in tramvai, cand toata lumea se uita la mine si radea! cred ca a fost una dintre cele mai rusinoase intamplari din viata mea!
Si intrebarea asta a ta in care vrei sa faci un bine primeste 2 raspunsuri pana acum ...in timp ce una a lovejustibieber primeste 20
...trist,dar sincer cu parere de rau nu imi mai pasa
Pai,eu joc crossfire europe, nu mai ma uit de 2 ani la desene, cand am deschis un praf cu miros neplacut la scoala
Nice, very nice...da' din pacate ideea e mai S.F. decat romanele pe care le citesc eu...
Mda, si eu abia asteptam sa vad raspunsurile...
Mai ales ca, dupa mine, e o "intrebare" destul de buna...
Printre cele mai bune, as spune eu
pentru ca mai nou la categoria asta, se face doar misto de Justin Bieber si de altii si se injura!
Da... ce sa si faci
Cand pune una gen lovejustibieber o intrebare, toti raspund...
Dar cand pune cineva o " intrebare " buna... putini sunt aceea care isi gasesc cuvinte sa raspunda, sau, poate nu ii intereseaza
v11uv11u întreabă:
Julyly2089 întreabă: