Ca si bebicu asta:
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:11, s:0&tx=79&ty=85&biw=1280&bih=803
glumeam:)))))
Acum fara misto...eu nu arat bine, mi s-au facut o data o serie de poze de catre tati si soramea in timp ce dormeam si nu-mi place deloc cum am iesit in ele(eu si ursul meu Oso in pat, eu il strangeam in brate si aveam o fata de mort)
@hombre, oare de ce nu imi este frica mie de rachetele tale pline cu aer caldut?
Ca o sarmaluta mai maaare! Sunt invelita in plapuma (daca este rece desigur) pana in cap de mi-se vede doar nasul si am trasa plapuma sub mine pe toate partile! Si am ochii inchisi!
Daca vrei sa vezi fac un drum sa ma culc la tine. Cu aceasta ocazie te vad si eu pe tine cand dormi, si sa crezi tu ca bat atata drum doar pentru a vedea te vedea dormind, avem treaba tati, admira-ti blana cea frumoasa cat mai ai tamp, ca ti-o tabacesc. @Roby 67 nu te baga la ursoaica ca iti trimet o racheta sol-aer-sol si iti turtesc fesul
Ursuliko, mi-ai amintit de-o chestie!
Visam că băteam tare în uşa mătuşii mele şi nu răspundea nimeni, culmea e că băteam în perete în realitate, parcă eram somnambulă. M-am trezit cu pumnul în perete şi cu luminile aprinse în toată casa. A doua zi am întrebat-o pe bunica ce s-a întâmplat şi ea a spus "Bătea cineva tare şi am crezut că străbunicii i s-a făcut rău". Deci, dacă o să spun vreodată "Vreau funda", să ştiţi că scriu în somn, doar n-am cerut niciodată.
Şi ca să-ţi răspund la întrebare: Cred că arăt foarte aiurea.
Auuu...invelita pana`n gat, cu capu` pe la jumatatea pernei si perna pe la jumatatea patului, cu un pricior afara din plapuma, cu coltu` de la plapuma sub cap (uneori )...si mai departe
Aoleu pai sunt un dezastru natural, am un picior jos din pat, o mana sub perna si un picior sub minesunt elasticavorbesc prin somn, nu stiu cu cine ma tot cert, dar na...si de cate ori ma trezesc mi-e frig, ca plapuma zboara prin casa
Am un stil tare ciudat de a dormi
deci ma pun in pat, cu capul pe perna si cand mi se face somn de tot ma in torc pe partea dreapta si fac plapuma cocolos si perna si le iau in brate
si asa dorm pana dimineata
ma trezesc totdeauna cu piciorul drept peste plapuma mototlita
rareori dorm pe burta cu o mana sub perna
dar tu?>
Invelita pana in gat, cu coltul paturii sub cap si cu parul in toate directiile.Ma bucur ca nu dorm cu gura deschisa.
Chiar nu stiu si dimineata cand ma trezesc nu ma uit in oglinda sa nu ma sperii si dupa ce ma schimb si ma spal pe fata indrasnesc, dar cu teama
Eu , sa ma gandesc.
Ca sa pot adormi trebuie sa am o mana sub perna, un picior pe plapuma, o mana pe perna si capul pe perna
Pai depinde de stare, cateodata dorm rastignit pe tot patu, cu patura langa pat, ma rasucesc de 50. 000 de ori in pat toata noaptea sau daca nu dorm in patura si in pozitia lu` tutankamon )
cand dorm singura stau foarte cracitacu un picior in sus chiar
cand mai dorm si cu soramea...
mereu ma trezesc cu capul la picioarele ei
De obicei dorm pe o parte sau cu fata in sus(asta mai rar) in schimb pe burta nicioadata, deoarece am senzatia ca ma sufoc, din cate mi-au povestit sotul si fratii eu dorm cam asa:cu gura deschisa asta ca sa pot sa sforai(sa nu intelegeti ca sforai tare ca barbatii, vorba sotului ai tu un sforait care numai tu il poti face)adorm cu capul pe perna dar nu stiu cum se face ca ma trezesc mereu fara perna, noaptea in somn dau din picioare si ma dezvelesc ma trezesc spre dimineata ca imi este frig si nu stiu de ce? Asta daca nu are grija sotul sa ma inveleasca la loc, deci somnul alaturi de mine este un chin:d
Eu stiu cum arat cand fac sex fiindk am facut-o intr-o camera cu oglinzi pe toti peretii dar cand dorm habar n-am
Nu stiu Nu stau sa-mi fac poze cu telefonul cand dorm, de fapt, cand ma prefac ca dorm. Ma deci nu stiu arat ca o moarta
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: